Pohodové Velikonoce čtenářům portálu i60!
ILUSTRAČNÍ FOTO: pixabay.com

Pohodové Velikonoce čtenářům portálu i60!

5. 4. 2015

Milé čtenářky, milí čtenáři, vážení přátelé, pomlázky a kraslice jsou pro většinu z nás tradičními symboly velikonočních svátků a definitivního příchodu jara. V původním chápání však mají Velikonoce hlubší význam a křesťané je považují za nejdůležitější slavnosti roku. A snad i nevěřící budou souhlasit, že patří k těm nejkrásnějším vůbec.

Velikonoční nedělí končí takzvané třídení (triduum), které zahrnuje Velký pátek, Bílou sobotu a Boží hod velikonoční. Třídenní v řadě církevních společenství představuje vrchol liturgického roku, neboť obsahuje ústřední bod křesťanské zvěsti: vykoupení lidstva skrze oběť Ježíše Krista za hříchy člověka a jeho vítězství nad smrtí v události zmrtvýchvstání.

Naší redakci připomínají Velikonoce výročí ostrého startu magazínu i60.cz. Tentokrát s pořadovým číslem pět. Od té doby se stal respektovaným portálem s dynamicky rostoucím počtem čtenářů. Vážíme si toho a děkujeme za to. Jsme rádi, že jsme se stali vlajkovým webem pro Vás, dříve narozené, ale stále velmi aktivní, a uděláme vše proto, abychom Vaši náklonnost ani důvěru nezklamali.

Vážení čtenáři, přejeme Vám veselé a pohodové Velikonoce!

čtenáři i60.cz Velikonoce
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.4 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Ladislav Vesecký
I já přeji všem krásné velikokonoce.
Marie Novotná
Hezké a spokojené svátky velikonoční a veliké díky redakci ,čtenářům i pisatelům.
Jana Šenbergerová
Objevila jsem tento portál v březnu před třemi roky a, jak píše pan Raška v MF Dnes, stihla jsem si na něm vypěstovat pořádnou závislost. Redakci i čtenářům přeji krásné velikonoční svátky a ještě mnoho společných jar strávených k oboustranné spokojenosti. :-)
Anna Potůčková
Také celé redakci přeji krásné a spokojené Velikonoční svátky a to samé také všem Vašim čtenářům a čtenářkám !
Alena Várošová
Přeji též všem veselé Velikonoce i těm co tu psali již vloni a k 5.výročí radakci moc spokojených lidiček na portále a ať portál stále šlape. Hezký den.
Jaroslava Handlová
K 5. výročí přeji redakci jen vše krásné, ať nás čtenáře i spolutvůrce dále mile překvapuje. I já slavím velikonoce jako své znovuzrození = letos již po jedenácté. (A tři roky od zveřejnění prvního svého příspěvku zde: Můj Velký pátek s narkózou).Přeji hezké velikonoce a bohatou pomlázku!
Lidmila Nejedlá
Vážená a milá redakce, je to krásná koleda, co jste zde napsali a zasloužíte si koš vajec a frťana k tomu. Jen co se potkáme!
Eva Krausová
Též redakci přeji požehnané velikonoce. Děkuji, že jste tu pro nás, postarší lidičky.
Zuzana Pivcová
To je hezké, I já tu budu za chvíli už 4 roky. (můj předchozí vzkaz je už loňský). Tak mnoho zdaru, koledníci! :-)
Alena Tollarová
Děkuji za připomenutí významu velikonoc i výročí portálu i60. Jsem ráda, že jsem jeho malým kolečkem a přeji jak redakci, tak všem čtenářům krásné prožití svátků.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 9. týden

Sledovali jste také Mistrovství světa v biatlonu? Pokud ano, tak určitě budete znát odpovědi na kvízové otázky, které se tento týden budou týkat právě biatlonu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Jakou největší výhodu má podle Vás zasílání důchodu na bankovní účet?

Ušetřené finance

21%

Bezpečnost

21%

Pohodlí

19%

Ušetřený čas

20%

Žádnou, důchod si vyzvedávám osobně a neplánuji to měnit

20%