Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
František Kopáček
22.12.2013 23:44
Tak nevím,celý život jsem přesvědčen,že hliník je kov.
Většina šroubovacích víček je ale železná a lakovaná,protože rezaví.V tlakovém hrnci(papiňáku) jsou uvařeny také za 5-6 minut a to i ve větším množství.Vyjde to levněji
Eva Klímková
10.11.2013 22:20
Neznám, vyzkouším....
Jiří Novotný
9.11.2013 17:17
Prima nápad!Hned jsem to vyzkoušel a mohu potvrdit-vynikající.
Marie Novotná
9.11.2013 15:18
Víčko není kovové ale hliníkové a to mikrovlnce nevadí.Je to vyzkoušené,nebojte se.Já se také prvně bála,ale jde to.
Zorka Chvojková
9.11.2013 14:28
Zavřou se kovovým vičkem ??
Olga Štolbová
9.11.2013 13:32
Ahoj Marie, ihned jsem vyzkoušela a jsem nadšená. Tenhle fígl má u mně první místo, díky.
Marie Novotná
9.11.2013 11:06
Paní Hano,tyhle fígle mi také přišly v mejlu,je toho hodně.
Hana Chlebníčková
9.11.2013 10:05
Můj fígl : jak se zbavit bolesti v patě - ostruhy.
Nemohla jsem došlápnout na patu, proto jsem podstoupila ozařování, obstřiky do paty, elektroléčbu, mastičky od bolesti všeho druhu.
Potom jsem si vzpomněla na babičku, která mě poslala pro listí z černého bezu, když nemohla chodit. Je to jednoduché. Čerstvé listí přiložte na patu a navlečte ponožku. Stačí, když tento obklad budete opakovat 3 noci a jste bez bolesti. A tady platí známé pořekadlo: před heřmánkem smekni a před bezem klekni.