Brambory rychle uvařené 
v mikrovlnce ve sklenici

Brambory rychle uvařené
v mikrovlnce ve sklenici

9. 11. 2013

Musím se přiznat, že mi trvalo dost dlouho, než jsem dostala odvahu tento fígl vyzkoušet. Brambory do mikrovlnky v zavařovací sklenici? To jde? Ano jde. Je to jednoduché a hlavně rychlé.

Oloupané a na kosky rozkrájené brambory se zavřou do zavařovací sklenice, stačí voda z mokrých brambor a 7 minut na plný výkon (bez soli). Ještě minutku počkáme než je otevřeme a pak dáme na talíř a můžeme jíst.

Dobrou chuť.

Můj fígl
Hodnocení:
(6 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
František Kopáček
Tak nevím,celý život jsem přesvědčen,že hliník je kov. Většina šroubovacích víček je ale železná a lakovaná,protože rezaví.V tlakovém hrnci(papiňáku) jsou uvařeny také za 5-6 minut a to i ve větším množství.Vyjde to levněji
Eva Klímková
Neznám, vyzkouším....
Jiří Novotný
Prima nápad!Hned jsem to vyzkoušel a mohu potvrdit-vynikající.
Marie Novotná
Víčko není kovové ale hliníkové a to mikrovlnce nevadí.Je to vyzkoušené,nebojte se.Já se také prvně bála,ale jde to.
Zorka Chvojková
Zavřou se kovovým vičkem ??
Olga Štolbová
Ahoj Marie, ihned jsem vyzkoušela a jsem nadšená. Tenhle fígl má u mně první místo, díky.
Marie Novotná
Paní Hano,tyhle fígle mi také přišly v mejlu,je toho hodně.
Hana Chlebníčková
Můj fígl : jak se zbavit bolesti v patě - ostruhy. Nemohla jsem došlápnout na patu, proto jsem podstoupila ozařování, obstřiky do paty, elektroléčbu, mastičky od bolesti všeho druhu. Potom jsem si vzpomněla na babičku, která mě poslala pro listí z černého bezu, když nemohla chodit. Je to jednoduché. Čerstvé listí přiložte na patu a navlečte ponožku. Stačí, když tento obklad budete opakovat 3 noci a jste bez bolesti. A tady platí známé pořekadlo: před heřmánkem smekni a před bezem klekni.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 9. týden

Sledovali jste také Mistrovství světa v biatlonu? Pokud ano, tak určitě budete znát odpovědi na kvízové otázky, které se tento týden budou týkat právě biatlonu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Jakou největší výhodu má podle Vás zasílání důchodu na bankovní účet?

Ušetřené finance

19%

Bezpečnost

21%

Pohodlí

19%

Ušetřený čas

19%

Žádnou, důchod si vyzvedávám osobně a neplánuji to měnit

21%