Když neodtéká dřez v kuchyni

Když neodtéká dřez v kuchyni

10. 11. 2013

A je to tu zase, neodtéká dřez v kuchyni.A zrovna nemám "krtka" nebo jiný prostředek, který by usazeninu v dřezu rozpustil. Zkusila jsem radu od kamarádky - nasypat sodu a zalít octem. Silně to zabublalo a bylo po problému, mastnota se rozpustila a voda zase odtéká.

Můj fígl
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jiří Libánský
Pravidelné rozebírání a čištění sifonu je základní údržba. Ale např. u Zuzany je problém s malým sklonem potrubí pod podlahou mezi dřezem a odpadní stoupačkou. Na to štětka na lahve nestačí.
Miroslav Štorch
Chemické čištění sodou a octem je dobrý nápad, ale nejlevnější je odšroubovat víčko sifonu - pokud to jde a mechanicky ho vyčistit např. štětkou na lahve - včetně odpadního potrubí. Mimo času to nestojí prakticky nic. Neplatíte za sodu ani ocet. :-) A odpad je pak průchodný měsíce.
Jana Šenbergerová
Jednoduché a levné. Určitě vyzkouším, už mě nebaví kupovat čím dál tím dražží prostředky.
Eva Klímková
To znám a funguje to dokonale
Zuzana Pivcová
Tak, jestli tohle pomůže, navrhnu Vás na cenu, protože s dřezem zápasím hodně často navzdory všem koupeným drahým čističům.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 9. týden

Sledovali jste také Mistrovství světa v biatlonu? Pokud ano, tak určitě budete znát odpovědi na kvízové otázky, které se tento týden budou týkat právě biatlonu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Jakou největší výhodu má podle Vás zasílání důchodu na bankovní účet?

Ušetřené finance

19%

Bezpečnost

21%

Pohodlí

20%

Ušetřený čas

19%

Žádnou, důchod si vyzvedávám osobně a neplánuji to měnit

21%