Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Vladka Steinová
1.6.2014 15:54
Moc hezké!!!!
Jana Šenbergerová
14.2.2014 21:39
Pěkná, Jitko. Nevidím důvod, proč by se nemohlo psát na stejné téma.
Jarmila Peerová
14.2.2014 14:46
Ta básnička je Jituško nádherná,moc se mi líbí a myslím,že je úpně jedno,že Ty i Zuzka se " rády " díváte do očí.To se patří a když je to podbarvené city,tak to nemá chybu.Obě jste děvčata šikovná,umíte a je radost Vaše verše číst,každá máte svůj styl,takže si myslím,že je vše OK...
Jitka Chodorová
14.2.2014 10:56
Tak,to mě taky mrzí,ale moje básnička čekala jen od včerejška a tu tvojí jsem ani nekomentovala,pořádně jsem si jí přečetla až teď.Tak promiň,ale někdy se holt naše myšlenky sejdou ve stejný čas,to je fakt.
Zuzana Pivcová
14.2.2014 10:11
Je to moc hezká báseň, ale škoda, že s tou předchozí mají fotky pomalu jak "přes kopírák". Pokud ta Jitčina už čekala na Valentýna, mohli jste včera dát ode mě nějakou jinou, nemusely se dvě básně za sebou "dívat do očí". Omlouvám se za tu výtku, Tebe, Jíťo, nechci kritizovat. Vím, že se nám občas vynoří něco podobného.
Olga Štolbová
14.2.2014 09:42
Jíťo zdravím, básnička se Ti opravdu povedla. Je něžná, hravá a milá. Díky, díky...***