Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jana Šenbergerová
26.2.2014 22:39
Jitko, Ryby jsou kvůli své citlivosti ohroženější než jiná znamení, to ale neznamená, že všechny holdují alkoholu a drogám. Moje maminka i dcera rozhodně s ničím takovým problémy neměly. Obě pokládám za moudré ženy, Od své dcery se stejně jako dříve od maminky mohu mnohému naučit.
Jitka Chodorová
26.2.2014 16:57
Jano,taky znám pár Ryb,ale tvůj coby horoskop na ně sedí jen tak napůl,moje švagrová se sotva kdy dotkla alkoholu,natož jiných věcí,jeden kamarád zase má alkohol docela rád,ale není to žádný zpitka,ale oba dva jsou opravdu velmi přátelští a obětaví lidé.
Zuzana Pivcová
25.2.2014 08:00
Ryby si na sebe nabírají starosti světa až nad svoje síly. Můj tatínek byl Ryba a absolutně neholdoval alkoholu. Můj někdejší přítel Angličan se naopak napil rád. Oba však byli trochu mimo realitu, kterou neunesli. Díky za pěknou charakteristiku, Jano.
Olga Štolbová
24.2.2014 22:14
Jani krásné, mám vnuka v rybách a něco se na něj hodí, ale naštěstí v alkoholu a v drogách nejede. Je to můj počítačový rádce. Bez něj bych si mnohdy nevěděla rady.