Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Růžena Antlová
28.4.2014 05:27
Díky za fotky tak jsem mohla u nich s váma projít kouskem setkání!
Zuzana Pivcová
28.4.2014 05:02
Já už jsem se ozvala na chatu, ale tak teď i tady: Setkání tvořili samozřejmě lidé. Každý, počínaje Jarkou a Maruškou, na kterých to leželo nejvíc, a konče "Návštěvníky" Honzou a Lukášem, měl na tom úžasném setkání nějaký podíl. Tak si poděkujme dohromady: Díky, lidi z i60, a začněme trochu svorně vymýšlet, jak hezky a mladistvě dál!
Olga Štolbová
28.4.2014 00:08
Díky, díky ,díky všem. Pro mě nezapomenutelné setkání. Věděla jsem, že jste všechny prima "baby" a teď jsem to poznala na vlastní oči. Maruško, fotky úžasné - díky***
Jaroslava Handlová
27.4.2014 23:18
Já věřím, že jsme všichni zúčastnění společně položili ty správné základy k dalším případným srazům v budoucnu. Také Vám děkuji a zdravím do Bohumína. Maruško, vážím si Tvé pomoci. Fotky i videa od Tebe jsou skvělé. Díky.
Hana Práglová
27.4.2014 22:55
Velice příjemně prožitý víkend!!!!!!Díky Jarušce i
Marušce za perfektné promyšlený program a čas,který nám věnovaly!!! Nám,kteří jsme od H.Brodu vzdáleni asi nejdál,toto setkání přineslo nejen nezapomenutelné chvíle na setkání s dosud neznámými přáteli,ale rovněž možnost poznání krásného kraje s "dýchatelným " vzduchem,Ještě jednou za všechny bohumíńáky OBROVSKÝ DÍK!!!!
Helenka Vambleki
27.4.2014 22:40
Prima akce, prima lidičky, prima počasí - co víc si přát? Snad jen spoustu zdraví a brzké shledání při další akci!!!!!!!!!!!!!!
Pavel Král
27.4.2014 21:24
Sice jsem měl ve stejnou dobu setkání spolužáků ze střední školy mnoho let po maturitě, ale doufám, že se mi přéstě podaří někam vyrazit i na Party i60. Moc pěkné snímky, ze kterých vyzařuje pohoda.