Finále velké fotosoutěže se blíží,
už dnes večer oznámíme vítěze

Finále velké fotosoutěže se blíží,
už dnes večer oznámíme vítěze

7. 6. 2014

Takový boj, který se strhl o první pozici v naší fotosoutěži „Jaro je tu“, jsme tedy neočekávali. Redakce obdržela desítky až stovky hlasů, které preferovaly favorita z pohledu čtenářů. Jak jsme již oznámili, budeme je při konečné volbě respektovat, abychom nebyli nařčeni, že budoucího vítěze snad nějak protěžujeme.

Ano, jsme si vědomi, že i hlasování v diskuzi je možné obejít falešnými registracemi, ale stále věříme, že drtivá většina účastníků hraje fair play. Nejsme a ani nechceme být FBI, NSB či jinou bezpečnostní agenturou a „fízlovat“ naše soutěžící.

Tak, jak to právě vypadá? Hlasování skončilo o páteční půlnoci a finále je velmi vyhrocené. Podle předběžných propočtů budou v absolutním finále bojovat snímky Třešňový sad pod hradem Kunětická hora od paní Evy Vopelkové a Tak vypadá jaro v rumunských Karpatech od paní Jarmily Šmerhové. Redakce si sice vyhrazuje právo konečné volby, ale už v tuto chvíli můžeme říci, že jeden z těchto snímků se stane absolutním vítězem. A jeho autorka získá elektrickou zahradní sekačku od firmy Mountfield.

"Mě se nejvíc líbí mlok s kosem, hnízdící čápi na komíně, pohled pod rozkvetlým třešňovým sadem na Kunětické hoře, odkud mají krásný výhled na milence, kteří sem přijeli z dalekých Karpat, aby obdivovali jaro na Jizerce, a pilnou včelku na vřesu. Protože se jim však zapálila lýtka, jako broukům na listech, skončili nakonec na lavičce za farou," veršuje a vyjmenovává hned několik skvělých snímků naše čtenářka Ilona Zebáková. Ta nesoutěžila, proto jsme jí dali prostor.

Bude to tedy velmi napínavé. Sledujte magazín i60: v neděli večer oznámíme konečné výsledky. A máme pro vás spoustu dalších zajímavých informací.

Tahle země není jenom pro mladý!

čtenáři fotografie i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Důkaz mnohdy marného snažení byl pokus, dát k poslednímu článku - pozvání na Liberecký jarmark vhodnou hudbu.. Ne a ne, nejméně osm písniček se nedalo stáhnout, už jsem s tím chtěla praštit....nakonec se v hluboké noci zadařilo:))))
Eva Mužíková
Jiřinko, souhlasím s Vámi, také píši jednak z důvodu soutěžení a na druhé straně, abych přinesla mezi íčkaře trochu legrace svými výtvory.)))) No a že mne sledovanost mých článků těší, to je samozřejmé. Je to taková odměna za mnohdy dosti velké úsilí / vymyslet text, vhodný hudební doprovod, který nelze vždy stáhnout z YT, pracně přidat fotky, to dá někdy zabrat/.. ale dělám to ráda
Alena Tollarová
Jsem ráda, že paní Zdenka vytáhla na světlo boží tento rok starý článek. Je z doby, kdy jsem na i60 byla novorozencem, jen nahlížela a nijak jinak se dění nezúčastňovala. Pro mě je zajímavé číst si příspěvky známých i neznámých jmen a sledovat vývoj za ten rok. Naprosto podepisuji komentář např. Soni, Marie nebo pana Rotrekla. V jeho případě přemýšlím, proč zmizel, na jeho profilu bohužel vůbec nic není. Dobrá zkušenost takhle při nedělní snídani.
Zdenka Jírová
Zrušte ceny a zúčasní se tak jen ti, kteří se chtějí pochlubit tím, co dělají pro radost a ne ze zištných důvodů.
Olga Fikrová
Doposud mi nepřišla cena, mám se na ní ještě těšit?
Jiří Rotrekl
@Tomáš Horáček: Děkuji za milé uvítání a za pozitivní kritiku.
Marie Novotná
Jak tak koukám,tak je,,boj".Boj k smíchu.Byla jsem jedna mezi favority -také díky hlasům-na fíglu.jen jsem chtěla předat několik mých zkušeností /fíglů/ .Cena do dnešního dne nepřišla,ale to mi vůbec nevadí.Potěšil mě zájem čtenářů a o to šlo.Proč se,,boxovat" o výhru.O to přeci vůbec nejde !!! NENÍ DŮLEŽITÉ VYHRÁT,ALE ZÚČASTNIT SE. fotky se mi líbí téměř všechny a proto ani hlasuji.Ráda fotím,a přizvávám,že to neumím,přesto fotím a těší mě,když se občas objeví na foto dne něco mého.Bude těžké pro redakci,vybrat tu nej..jsou na tomto portálu nejen amaterstké fotky,ale i fotky zkušených a proto se nedají ,,házet všechny do jednoho pytle".O to bude těžší rozhodování.
Eva Balúchová
Hlasovala jsem jako první pro Jaro v rumunských Karpatech.Mám ráda staré ploty,mají svůj půvab.Vůbec jsem netušila,že je nás tolik se stejným pohledem na věc:-) Krásných snímků přišlo hodně,obdivuji každého kdo umí udělat pěkný snímek. Fotografování je krásný koníček.Přeji všem,i těm co nevyhráli,hodně radosti s foťákem. A redakci hodně štěstí,nemáte to jednoduché!
Růžena Antlová
Vážená redakce nemáte to vůbec lehké s některými lidmi a obdivuji vaši trpělivost ! Mě se při čtení některých komentářů (otvírá nůž v kapse).Místo toho aby všichni návštěvnící webu se těšili z podívané na moc pěkné fotečky od amatérských "fotografů" tak nejenom podvádí v hlasování ,ale píší urážlivé komentáře. Napadá mě - dělo by se něco podobného kdyby hlavní výhra byla kniha ? Navrhuji redakci aby při další fotosoutěži vypustili palcování , a vybrali sami vítěze . Třeba by pak nevzniklo takové pozdvižení jako momentálně kvůli sekačce . Souhlasím z komentářem pana Jiřího Rotrekla v něm bylo řečeno vše.
Jiří Rotrekl
Zúčastnil jsem se fotosoutěže a - nezvítězil jsem... Některé z těch fotek se mi taky líbí víc, než moje vlastní. Zároveň jsem ale nic neprohrál. Naopak, získal jsem další střípek pojmu o tom, co se lidem líbí a možná i proč. Vždyť kdykoliv někdo něco/někoho nějak hodnotí, zprostředkovává tím i obraz sama sebe. Že někteří lidé využijí každé příležitosti, aby se skrz provokaci stali středem pozornosti, je jednoduchý egocentrický jev. Nejde jim o věc (zájem o výhru nevylučuji), nýbrž především o neochabující zájem o ně samé, bez ohledu na účel nebo úroveň diskuze. Jejich vkus a názory jsou infantilně-totalitní, často tedy značně omezené a tudíž zanedbatelné. Redakci děkuji za soutěž a vítězi gratuluji! (i k sekačce :) P.S.: Přátelům fotografie doporučuji: http://pixabay.com/ http://oneeyeland.com/

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

21%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%