Velká tipovací soutěž:
Itálie nebo Uruguay?
24. 6. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
24.6.2014 21:25
Je možné, aby se dvě mužstva dohodla na výsledku, který by byl pro obě "výhodný"? Pokud ano, tak opravdu nevím, co má tahle "šaškárna" společného se sportem. Chci věřit, že tomu tak není, ale červíček hlodá ...
Miroslav Štorch
24.6.2014 20:01
Rozhodčí Rodriguez opět pomohl týmu z jižní Ameriky a zbytečně vyloučil Itálii hráče, aby Uruguay mohla přece jen vyhrát. Trapné. Soaréz kousnul soupeře a vyloučen nebyl. To bude na videu pěkná ostuda dodatečně. Měl jsem remízu 0:0 a logicky nevyšla díky rozhodčímu. Zápas skončí tak - jak si přeje rozhodčí. :-(
Pavel Král
24.6.2014 18:00
Dnes to vidím alespoň na dvě remízy. Každé utkání začíná 0 : 0 a může tak i skončit. Itálie má svůj obranný systém cattenacio a uvidíme jestli ho Suarés prorazí.
Miroslav Štorch
24.6.2014 17:04
Fotbal je tvrdý a občas někomu z hráčů ujedou nervy. Včera jeden Kamerunec srazil Neymara ze zadu rukama na zem, když byla přerušená hra. To se nikde nedělá, snad jen v hokeji. Po chvíli se mu šel omluvit, ale ten otráveně odmítl. Nedivil jsem se mu mu. Nebyl to neúmyslný faul v zápalu boje, ale faul plný nezvládnutých emocí. - Statisticky je zajímavé, že 45 tipujících zatím netrefilo ani jeden výsledek a to je 44,55 % ze 101 tipujících . Ale časem se určitě do nějakého výsledku snad každý trefí. :-) Včera jsem se konečně také jednou trefil po dlouhé době. Naděje umírá poslední :-) Je to jen hra.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA