Jana Šenbergerová
14.7.2014 20:53
Měl jste pravdu. Redakce to vyřešila šalamounsky, což se mi líbí moc. Tipování mě bavilo. Je mi ctí stát na stupni vítězů po vašem boku. :-)
Miroslav Štorch
14.7.2014 15:31
Původně jsem tipoval, že mistrovský titul obhájí Španělsko a to mi silně nevyšlo. Jako střelce jsem měl Lionela Messiho, kterého včera pěkně okopávali. Kdyby dal gól tak by vyrovnal počet gólů Jamese Rodrigueze z Kolumbie a Němce Mullera. Ale nevyšlo to a na kdyby se nehraje. Jen jsem rád, že jmenovec Miroislav Kloze je nejlepším střelcem všech mistrovství světa se 16-ti brankami.
Miroslav Štorch
14.7.2014 15:27
Paní Jano neobávejte se zbytečně. Nikdo nevi všechno :-) Mezi námi to skončilo na body remízou jako včera zápas Argentina-Německo v běžném hracím čase. Redakce určitě najde nějaké řešení, které se Vám bude jistě líbit. Určitě vím, že nebudeme kopat penalty na branky, ani na internetovém fotbalu 8-)
Jana Šenbergerová
14.7.2014 12:20
Ajajaj, zdá se, že naše kosa padla na kámen a bude pěkně p/otupena. Na sportovních zkušenostech pana Štorcha si vylámeme zuby. :-)) Přesto máme radost, že jsme si hezky zahráli se šťěstěnou.
Redakce i60
14.7.2014 08:24
A ještě vysvětlení ke včerejším doplňujícím dotazům: Body za správné tipování krále střelců a celkového vítěze MS získali jen ti soutěžící, kteří vložili tipy na začátku tipovací soutěže před zahájením šampionátu.
Redakce i60
14.7.2014 08:21
Vážení soutěžící, tipovací soutěž skončila, a to vítězstvím dvou soutěžících, paní Jany a pana Miroslava. Podle pravidel, která jsme určili, by o vítězi měly rozhodnout rozřazovací otázky. V průběhu dne sdělíme, zda půjde o otázky týkající se právě skončeného mistrovství světa, anebo půjde o tipování výsledků jiných sportů.
Miroslav Štorch
14.7.2014 00:02
Tipoval jsem, že Německo vyhraje jen 1:0, ale už v I.poločase a ne až v prodloužení. Tak asi pogratuluji paní Janě k vítězství :-) Je to jen hra. Žlutých karet bylo dost. Kdyby Argentinci proměnili šance, které měli, tak by to vypadalo jinak a Messi by byl možnánejlepším střelcem. Ale dnes ho pěkně brousili a bránili.
Jana Šenbergerová
13.7.2014 21:56
Vsadili jsme na Německo, ale fandíme Argentině. Ať to dopadne jakkoliv, budeme mít důvod k radosti. Není nad to, když člověku o nic nejde. Pak si může s chutí hrát. :-)
Miroslav Štorch
13.7.2014 20:45
Bude to asi pěkně obranný styl fotbalu. Pokud Messi nevymyslí nějaké geniální střely nebo přihrávky spoluhráčům, tak asi vyhrají Němci. V Evropě vystřelil po zemi směrem na zeď při přímém kopu, protože věděl, jak obránci nacvičují v klubech výskok zdi. Obránci opravdu vyskočili a on bez problémů vstřelil pode zdí gól na místo, kde to brankář nečekal. Neuvěřitelné využití psychologie i kopací techniky.