Rodiče našich vnoučat jsou cyklisté, hlavně otec, a neměli ani čas, ani trpělivost, naučit své děti jízdě na kole. Ráda jsem se tohoto úkolu chopila a obě vnoučata jsem ještě v předškolním věku jízdě na kole naučila. A že to prospělo i mé fyzičce, je nabíledni. Video, jak jsem učila naši vnučku Kačenku na nevyužívané silnici k dnes již neexistující továrně LIAZ Loukov je z roku 2011 a natočil ho můj manžel.
Videosoutěž: Babička instruktorka
2. 9. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šorejsová
3.5.2015 09:56
Ano všechny jsme rády babičkami, spatřujeme smysl života v pečování o vnoučata a občasné hlídání. Hravost, otázky a radost, že se máme. Láska v kruhu rodiny a tam je to ohromné štěstí předávat dál. Včerejší diskuse by byla fajn, kdyby nezasáhl pan raditel . A Vladka mu jasně napsala, to nesmí nikdo napsat svůj názor ? Bohužel , vy si myslíte , že musíte mít vždy poslední slovo ....... a já jsem jen paní Vladku pdpořila.
Miroslav Štorch
28.9.2014 14:22
Moc pěkně je zachycena metodická řada - od jízdy bez šlapání, udržování rovnováhy, vlastní začátky šlapání , a pak brždění. Myslím, že vnoučata budou dlouho vděčně vzpomínat, že babička je naučila jezdit a věnovala jim ráda svůj čas. Já rád vzpomínám na mého strejdu, který mne učil o prázdninách, když jsme doma neměli kolo. Je vidět, že jste se hezky proběhla 8-)
Olga Štolbová
3.9.2014 22:39
Prima video a prima babička. Ještě, že jste to stihla před těmi operacemi.
Zuzana Pivcová
3.9.2014 20:40
To je milé video, vidím, že Vás Kačenka hezky prohnala, no, a navíc se už v tom útlém věku naučila něco, co já neumím dodnes. :-)
Lidmila Nejedlá
3.9.2014 20:05
Jste zdatná babička. Tu vnučku Vám závidím. Ať Vám to dlouho ještě běhá.
Dana Kolářová
3.9.2014 09:52
Šikovný návod výuky jízdy na kole, šikovná babička instruktorka i vnučka Kačenka. Přeji vám příjemné zážitky z jízd jak na rotopedu, tak v terénu.
Jana Šenbergerová
2.9.2014 22:01
Pěkně jste to všichni zvládli. Dovedu si představit, jakou jste z toho měli radost. Tak ať se vám spolu dobře jezdí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 45. týden
Tento týden končí dne 17. listopadu, tedy v Den boje za svobodu a demokracii a Mezinárodní den studentstva. A to bude také téma vědomostního kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Necháváte se před sezónou chřipek a covidu očkovat?
Ano, mám očkování proti chřipce i covidu
Ano, nechávám se očkovat proti chřipce, proti covidu už ne
Ano, nechávám se očkovat proti covidu, proti chřipce ne
Nechával(a) jsem se očkovat, ale už to nedělám, nepomáhá to
Ne, neočkuji se ani proti chřipce, ani proti covidu