Houbová čalamáda na topinky

Houbová čalamáda na topinky

3. 9. 2014

Pojďme si připravit houbovou čalamádu na topinky. Je to chutné a jednoduché.

Postup:

 1kg hub (směs nakrájet na jemno), povařit ve slané vodě (3/4 l vody,1 lžička soli)
uvařené propláchnout ve studené vodě
přidat 2dcl oleje
připravit 1/2kg paprik
40 dkg rajčat
40 dkg cibule
vše nakrájet
1 malý rajčatový protlak, 2 feferonky, 2 kávové lžičky ďábelského koření, sůl podle chuti
cibuli zpěnit na oleji, přidat vše ostatní a podusit

Nakonec vše vložíme do sklenic a sterilujeme 30 minut na 90 stupňů.

Dobrou chuť!

 

Také máte rádi houby? Prozraďte nám, jak je zpracováváte a jaké pochoutky z hub připravujete. Pošlete nám svůj recept na jakýkoli pokrm či přílohu z hub. Nejzajímavější recept oceníme "nejlepší českou kuchařkou všech dob" od Marie Janků-Sandtnerové.
houby recepty
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Není proč se omlouvat, vypadají hodně jedle. :-)
Eva Balúchová
Omlouvám se,fotka nic moc.Fotila jsem narychlo z mobilu a ostatní fotky se bohužel(určitě mojí vinou)nezobrazily.Třeba se to časem naučím. Ale topinky s čalamádou jsou výborné.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 48. týden

V čase adventním a vánočním často televizní stanice nabízí divákům známé filmy a pohádky. Tento týden si budete moci v kvízu vyzkoušet, jak dobře je znáte.