Fotbal Jan nikdy nehrával,
co divák někdy nadává,
když upískne se rozhodčí,
dal by mu pecku pod oči.
Vyskočí, ruce nad hlavou,
když stoper s nohou bolavou,
faulem je složen na trávu,
chce žlutou kartu, po právu.
Žádný zápas nevynechá,
k stadionu vždycky spěchá,
aby stihl výkop mače,
za který dal fůru kaček.
Jan chodí na kopanou
15. 9. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdeněk Horenský
17.9.2014 09:59
Rozumím, samozřejmě občas na fotbal zajdu. Někdy se podívám i v televizi. Samozřejmě, impulsy přicházejí z okolního světa a jeho pozorování, mnohdy z vlastních prožitků či náhodných situací. Ale tak je to asi se vším kolem nás. Takže vlastně s realitou mají mnoho společného, ale někdy jen nahodile. Sport, politika, běžný denní život, ten sám přináší neuvěřitelné nevymyslitelné příběhy. A tak mě občas něco napadne. Faktem je, že jsem zprvu otázku jaksi nechápal, ale vše OK.
Milada Salajková
17.9.2014 09:31
Pane Zdeňku, nic společné s realitou? Někde musí přijít impuls. Libilo se mi to, tak jsem reagovala. Neni třeba za tím cokoliv jiného hledat.
Zdeněk Horenský
17.9.2014 08:00
Paní Milado, omlouvám se, ale Vaší otázce nerozumím. Mé příspěvky s mou vlastní realitou a životem většinou nemají nic společné. Mohla hrát klidně Dolní Ves proti Horní Vsi, nebo též Sparta proti Slavii, Ajax proti Honvédu atd. Mohl to být místo Jana klidně František, Ivan, Hugo...
Jana Šenbergerová
15.9.2014 21:12
Zdeňku, vždycky mě potěší, když se tu objeví vaše verše. Líbí se mi jejich rytmus i rýmy, a pro mě mají vysokou vypovídací hodnotu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 44. týden
V úterý 5. listopadu proběhnou ve Spojených státech amerických prezidentské volby. Tématem kvízu tohoto týdne budou nejen američtí prezidenti, ale i zajímavosti z USA.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Necháváte se před sezónou chřipek a covidu očkovat?
Ano, mám očkování proti chřipce i covidu
Ano, nechávám se očkovat proti chřipce, proti covidu už ne
Ano, nechávám se očkovat proti covidu, proti chřipce ne
Nechával(a) jsem se očkovat, ale už to nedělám, nepomáhá to
Ne, neočkuji se ani proti chřipce, ani proti covidu