Videosoutěž: Můj lov
ježovek jako za mlada
25. 9. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
25.9.2014 13:36
Líbí se mi pozorovat podmořský svět na filmu, ale sama mám z "velké vody" děs. U Jadranu jsem byla jen jednou a vy jste mi připomněl velmi nepříjemnou příhodu s mořskými ježky. Obdivuji, že jste vydrželi jezdit 5O let na stejné místo. A dodatečně vám přeji všechno nejlepší k narozeninám.
Zuzana Pivcová
25.9.2014 13:00
Jako každé Vaše cestovatelské vyprávění velmi zajímavé, čtivé i poučné. Samozřejmě obohacené o video. No jo, já bych se nepotopila.
Miroslav Štorch
25.9.2014 12:46
Díky za příjemné reakce. V Rudém moři jsem se zatím nepotápěl, ale barracudy jsem viděl v Karibském moři u Kuby. Malého rejnoka jen v Černém moři, když se zvedl z písku u dna, ale Manta obrovská to nebyla http://cs.wikipedia.org/wiki/Manta_obrovsk%C3%A1
V Tichém oceánu u Japonska jsem neviděl pod vodou skoro nic, ale navštívili jsme tam velké akvárium - jako náhradu. Kapry a štiky jsem zažil pod vodou na Živohošti, kde jsem bydlel u kamaráda na hauseboatu - jako kapitán Flint z knížek Arthura Ransoma - Vlaštovky a Amazonky. Díky za tip - až ušetřím, tak k Rudému moři asi vyrazíme.
Miroslav Štorch
25.9.2014 11:27
Původně jsem chtěl natočit video z úplně jiného koníčka, ale nakonec jsem z technických důvodů sestříhal záběry z nedávné dovolené začátkem září, kdy na Jadranu i pršelo. Záběry nejsou naaranžované, protože manželka natáčela co chtěla, a tak jsem tam často říkal, ať to vypne. Naštěstí střihem se dají nudné záběry zkrátit. V počítači jsem měl pochroumaný střihový program Pinnacle Studio14, a tak jsem pracně sháněl u přátel software na opravu. Povedlo se mi to opravit a původních 6 minut vybraných záběrů zkrátit střihem pod 3 povolené minuty včetně titulků. Jsem rád, že se vám výsledek líbí :-)
Iveta Balážová
25.9.2014 11:09
Pane Miroslave, je vidět, že jste sportovcem tělem i duší. A je dobře, že to umíte dobře i s počítačem, přes který nám pěkně zprostředkovávte vaše zážitky.
Miroslav Štorch
25.9.2014 10:26
Díky za reakci paní Pavlo, ale zděsil jsem se jak dobře mne moře neslo. Asi to bylo oněch 20 kilo navíc, které jsem za mlada neměl. Jako potápěč jsem používal zátěžový opasek, který s olověnými články umožňoval snazší zanoření :-) Jak se zpívá Jiří Zmožek Už mi lásko není dvacet let, už mi není ani dvacetpět .... http://www.youtube.com/watch?v=k4f-tnP7xB8
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA