Videosoutěž: agility v sedmdesáti

Videosoutěž: agility v sedmdesáti

27. 9. 2014

Ráda bych přispěla svými videi do soutěže. I když nezaujmou, určitě pobaví. Letos mi bude sedmdesát let, donedávna jsem dělala závodně kynologický sport - agility. Se svým pejskem Bertíkem jsme patřili k nejstarším týmům. Tedy, já seniorka, Bertík šestiletý.

Posílám hned dvě videa:

1. video - Závody Agility v Probluzi, jednoznačné vítězství. Je to závod plný adrenalinu, náročný na dobrou kondičku psa a hlavně pánečka.  Tým musí v co nejkratším čase a bezchybně zvládnout parkur, nesmí splést pořadí překážek  (to je většinou u pánečků problém).

2. video - Součástí výcviku agility je i účast na soustředění.Tam, krom zdokonalování práce na parkuru, probíhá soutěž - týmové hry, soutěž masek apod.Na  jednom soustředění ve Cvikově, byla poslední den vyhlášená soutěž - MISS AGILITY.  (rozhovor, promenáda se psem a volná disciplína). Jelikož si dokážu udělat legraci i ze sebe samé, převlékla jsem se a výsledek vidíte....Volná disciplína rozesmála všechny účastníky tábora...a o tom to je.

Obě videa natáčela kamarádka ze cvičáku.

Děláte ve svém věku něco, co by vám mohli závidět lidé o generaci mladší? Provozujete koníčky jako za mlada? Ukažte mlaďochům, co umíte a natočte to! Zúčastněte se videosoutěže na téma "Tahle země není jenom pro mladý" a vyhrajte tablet! Více informací a pravidla soutěže najdete zde.

Videosoutěž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Paní Zdeňko, to mám radost, že jsem Vás zaujala. Jsem velká milovnice zvířat , s Bertíkem jsme už prožili ledacos. Mimo jiné se zúčastňujeme soutěží VOŘÍŠKŮ, kde můj i Bertíkův smysl pro legraci,/ masky - podoba pána a psa/, dovednosti, ukázky poslušnosti a prvky z agility vždy bodují. Bertík je můj motor, který nedovolí, abych " obrostla v tomto věku mechem"..Eva
Zdeňka Vítková
Velmi se mi Vaše video líbí, je to momentální a hlavně neopakovatelná situace a v tom jste jedinečná !
Eva Mužíková
Pane Štorch, neuvažovala jsem, které video je soutěžní, / agility je v tomto věku náročné, tak to/ chtěla jsem jen ukázat, co všechno se svým pejskem vyvádíme a hlavně pobavit lidi. Děkuji za hodnocení Vám i všem ostatním.Eva
Růžena Antlová
Dokázat to co všechno dokážeš se svým pejskem je úžasné !!!!!!! Jsi můj favorit na vítězné video !!!!!
Miroslav Štorch
Musím smeknout, že na videu z roku 2013 hezky svižně běháte i s pejskem a šikovně ho navigujete mezi překážkami. Nadsázka s vycpávkou břicha ve druhém videu působí asi podle záměru komicky. Které video je soutěžní ? 8-)
Alena Vávrová
Ahoj Evko, i když ta videa nevidím dnes poprvé (a asi ani naposledy), tak jsem se opravdu znovu pobavila. Jste s Bertíkem povedená dvojka a všechna čest vašim výkonům!
Svatava Páleníková
Bezvadné, pobavila jsem se.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 9. týden

Sledovali jste také Mistrovství světa v biatlonu? Pokud ano, tak určitě budete znát odpovědi na kvízové otázky, které se tento týden budou týkat právě biatlonu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Jakou největší výhodu má podle Vás zasílání důchodu na bankovní účet?

Ušetřené finance

21%

Bezpečnost

21%

Pohodlí

18%

Ušetřený čas

20%

Žádnou, důchod si vyzvedávám osobně a neplánuji to měnit

20%