Vernisáž fotografií:
Voda má, voda má...

Vernisáž fotografií:
Voda má, voda má...

9. 10. 2014

Voda má mnoho podob, proniká do veškerého bytí na Zemi. Vyskytuje se v četných skupenstvích. U vody je tak krásně! Proto jsem si vybrala toto téma na prezentaci svých fotografií. Rybníky, jezera, řeky a potoky jsou v jihočeské krajině, kde žiji, tak časté.

Voda je skvělé zrcadlo, někdy rozlámané ledovou tříští, jindy pevně zamknuté mrazem. Slunce je dokáže otevřít svými paprsky a spolu s větrem rozvlnit ve stříbřitou nádheru. Když se zatřpytí rosa v trávě, kapky deště se přemění v tajemné mlze v malé drahokamy, ve kterých se odráží okolní svět. Tisíce malinkých světů.

Nejvíc udivuje barevná duha utkaná z vody a světla. A oblaka v nekonečném prostoru. S vodou se nikdy nenudíme, má tolik proměn! A když nám nestačí, můžeme si pro zábavu namíchat vodu mýdlovou…

Vernisáž fotografií je nová soutěž magazínu i60 o zahradní gril společnosti Mountfield. Sestavte ze svých snímků výstavu fotografií na vámi zvolené téma a pozvěte své přátele na vernisáž. Pravidla soutěže najdete zde.
vernisáž
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Vaše snímky v sobě mají poezii a Vaše slova moudrost. Spojení obojího pak představuje dokonalý zážitek (nehledě na jižní Čechy, odkud po tatínkovi pocházím i já). Díky.
Svatava Páleníková
Také se mi to moc líbí. Škoda jen, že fotky nejsou tak velké jako u Fota dne. Ještě více by vynikly.
Jitka Chodorová
Hanko,taky miluji vodu ve všech podobách,máme toho společného více,třeba moře a taky možná nevíte,že nebydlíme od sebe tak daleko.Jinak vernisáž povedená, a to povídání u toho je pohádková krása.Díky.
Zdeněk Huspek
Nejvíc mě zaujala voda v pevném či polopevném skupenství. Umíte si najít vhodný čas i místo... hezký fotky to jsou.
Milada Salajková
Miluji vodu a ta Vaše je úžasná. Hezké povídáni.
Eva Balúchová
Další krásná vernisáž.Nádherné,líbí se mi "zrcadlení".
VANDA Blaškovič
Jihočeská krajina je moje srdeční záležitost. A Vaše fota Hanko jsou líbezná . Děkuji Vám. Vanda.
Alena Vávrová
Hani, nááádhera!! Taky vodu miluju v každé podobě, stojatou i líně, či dravě tekoucí, nebo narážející v nekonečném příboji vln do pobřeží. A co všecko skrývá, nebo naopak dokáže předvést jako v zrcadle...
Olga Štolbová
Hanko, nádhera. S vodou se opravdu nikdy nenudíme a bez vody bychom brzy všichni zahynuli.***
Marie Novotná
To je krása.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%