Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Elena Valeriánová
8.1.2019 17:10
Hanko, taky miluji levanduli. Mám ji i na zahradě, ale nic z ní netvořím. Musím se polepšit.
Hana Rypáčková
26.10.2014 21:31
Hlavně , že pro nás všechny po zimě zase bude léto provoněné levandulí..
Marie Magdalena Klosová
21.10.2014 23:01
Levandule mám ještě plnou duši a v kuchyni skleničku levandulového medu z Provence.Voní jako celý lán těch modrých "bochánků".Je krásná a vaše záliba rovněž.
Zoja Sedláčková
21.10.2014 22:26
Moc hezké výrobky. Levanduli mám na zahradě také, dělám z ní závěsy do skříní, takové jednoduché. Tak parádní věci neumím, nemám na to trpělivost.
Olga Štolbová
20.10.2014 23:00
Hani moc pěkně jsi posala a poradila, možná také něco zkusím...Díky ♥
Vladka Steinová
20.10.2014 12:11
Pěkně a voňavě napsáno, ať už je levandule z Provence, z Hvaru,či od nás, je krásná a voňavá a Vy, paní Hanko, jste to vystihla nádherně.
Jitka Chodorová
20.10.2014 10:52
Moc pěkná a voňavá záliba,no a šikovné ruce k tomu,potěšila jste mě Hanko!
Hana Rypáčková
19.10.2014 20:06
V Provence modré bochánky na polích....
Na zahrádce ji navštěvují čmeláci a taky voní..A pak to hraní a radost z dárků. .Doporučuji pěstovat pro radost.
Zuzana Pivcová
19.10.2014 18:43
Levandule je krásná, ale setkávám se s ní bohužel jen na berounských hrnčířských trzích, kde ji mají standardně u jednoho krámku ve všech podobách, ale výrobky z ní jsou drahé. Mám ji stále nějak spojenou s Francií a ani nevím, že ji třeba Hana nebo Alena mají plnou zahrádku.Teď nestačím koukat.
Soňa Prachfeldová
19.10.2014 18:40
tu vůni jsem kdysi nemusela, ale od té doby co mám levanduli na skalce, tak ji opatruji a také všude rozvěšuji a navíc když to takhle krásně zpracujete - paráda !
Načíst starší příspěvky