Radosti s vnoučátky

Radosti s vnoučátky

23. 10. 2014

Nádherné skály, vyhlídky, mechy a lišejníky..."Vojtí, koukej: dvouhrotec a tady vedle vřes! A poznáš šišky borovice (co má dlouhé jehlice)? " Tak nějak se učíme s vnoučaty poznávat přírodu.

A lezeme po skalách, po stromech. učíme se úchyty, kam dát ruce, kam nohy, občas si stavíme i lanové překážky. Tento víkend to bylo na Kozích hřbetech za Suchdolem, nad Úněticemi. Nejlepší fitness je v přírodě s malými dětmi. Děti vám nedají chvíli klidu, zapomenete na věk i bolesti, a ta jejich zvídavost a nebojácnost jsou nejlepším lékem na bolavé tělo i duši.

Prožívám s vnoučaty ty nejhezčí chvíle svého života!

rodina vnoučata
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marta Novotná
Naše babičky bydlely příliš daleko na hlídání, ale každé prázdniny u nich naši synové trávili pár týdnů. Dodnes na to s láskou vzpomínají. Dnes je situace mladých trochu složitější, ale myslím, že pokud mají práci a nemají zbytečně vysoké nároky, dá se to zvládnout. Mají zase jiné výhody a vymoženosti oproti předešlým generacím.
Marie Foltýnová
Když byly naše dvě děti malé,tak moje maminka i tatínek byli oba v důchodu.Chodila jsem bez starosti do práce,protože jsem věděla,že je o ně postaráno.Tak i já jsem se snažila našim dětem pomoci s hlídáním.Synovu dcerku jsem jezdila hlídat do Prahy.,než ji vzali do školky.Tak přes týden Praha,V pátek večer autobusem domů a v neděli odpoledne opět Praha a tak to bylo asi půl roku.Dcera bydlí kousek od našeho domu,tak jsem chodila vnučky vypravovat do školy a školky.měla jsem pracovní dobu ,která začínala v 8 hodin,tak jsem to stíhala,Ale lituji rodiny,které nemají babičky.Nemají to lehké.
Zoja Sedláčková
Když byly moje děti malé, obě babičky ještě pracovaly ale přesto jim o prázdninách obětovaly část dovolené. My to máme snazší, máme už volno celý rok. Máme vnoučat požehnaně a taky si s nimi, vždy když dorazí, užíváme. Naposledy teď o podzimních prázdninách.
Soňa Prachfeldová
Krásná fotečka, když byly vnučky malé, já samá práce a teď když mám více času, jsou už velké slečny, škoda.
Jana Šenbergerová
V sobotu k nám dorazí můj trojlístek: 12, 10, 1. Naposled jsme se viděli o prázdninách, to jsme ještě měli čilé batole. Teď už objevuje svět vzpřímeně, bude co hlídat. Všichni se moc těšíme. :-)
Hana Šorejsová
Moc hezké, s vnoučaty prožívám podobné !
Marie Magdalena Klosová
Danielo,jsi úžasná!!!Nejen se svými skalkami na zahradě,ale i se svými vnoučky ve skalách!
Jaroslava Handlová
Danielo, na tom snímku je vidět, že odvaha Vám neschází. Je to hezké, že učíte mladé úspěšně zdolávat překážky. Přeji Vám s vnoučaty hodně radosí.
VANDA Blaškovič
...Zuzanko P., ale kdybyste chtěla dětskou společnost i na chvilku..není problém....viz: Naše zlatíčka,milujeme je.Ahoj ! Vanda
Zuzana Pivcová
Tyto situace neznám a znát nebudu, ale přeji každému, kdo má možnost, aby si je pěstoval.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%