Zralé modelky i60 opět v akci,
tentokrát míří do OC Letňany!
30. 10. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
30.10.2014 11:16
Ptám se otevřeně. Stejně jako se ptá pan Cakl a paní Balúchová. Nikoho z dřívějších modelek tímto samozřejmě nechci napadat. Na to nenám právo. Nenapadám snad ani redakci ani nové modelky.To bych se musela omluvit. Jen u některých nových "modelek" vidíte pouze foto. A jsme zde na portálu i60, kde se hodnotí i aktivita a sounáležitost dříve narozených. Nebo se mýlím?
Libuše Křapová
30.10.2014 11:01
Trošku Vám nerozumím. Když nechcete být za rejpaly, proč se nezeptáte otevřeně? Já sama jsem byla modelkou na první přehlídce, bez jakékoliv protekce a rozhodně nejsem v realizačním týmu. Mám založený profil od své registrace na i60, ani už sama nevím, zda je to dva nebo tři roky, letí to. Když se s přehlídkami začínalo, článek o sobě jsem nepsala cíleně k tématu modelky, ještě se to nevyžadovalo, ale kdy by chtěl, mohl by si mé články vyhledat, něco by si o mně taky přečetl. A kritéria jsou taky daná, pouze věk přes padesát, s tím, že modelky si z registrovaných vybírají ti, kdo danou přehlídku organizují.
Možná není vše přehledné, ale není lepší se napřed zeptat, než rovnou odsuzovat?
VANDA Blaškovič
30.10.2014 10:40
Pane Cakle, rejpal určitě nejste.
Ke mne se zase doneslo, že modelky jsou známé lidí z organizačního týmu. Nic proti redakci, ale měla by toto vědět a sdělit jaká kritéria zvolila pro výběr těchto modelek..když kritériem není jen "krása"..tak by měly být jejich příspěvky do i60 - profil, články, fota...ale pokud o nich nikdo nic neví? Nebo někdo ví více a někdo méně? Také bych nerada aspirovala na " rejpavou" skoro modelku...:)) Práce redakce si vážím a preferuji oboustrannou korektnost. Děkuji. Vanda.
Radovan Cakl
30.10.2014 09:41
Žádný strach, paní Evo, nedozvíte!
i60 jim asi nestojí zato, aby si založily profil a napsaly něco o sobě. Zřejmě se přihlásily, jen aby byly modelkami, dostaly se do TV (ať sousedky závidí), a šmytec. Podobně jako v Liberci, do činnosti portálu se zapojují jen Eva a Jitka.
PS: Že bych chtěl aspirovat na "rejpala"? Snad to nebude potřeba.
Eva Balúchová
30.10.2014 08:49
Poradíte mě někdo jestli najdu od vybraných modelek nějaké články?Ráda bych se o nich dozvěděla víc.
Mrzí mě,že se s vámi nesetkám,tak třeba jindy.
VANDA Blaškovič
30.10.2014 08:33
Ahoj děvčata, moc se na Vás těším ! Jen se musím podívat jak se do Letňan dostanu..:) Vanda
Květoslava HOUDKOVÁ
30.10.2014 08:03
Určitě přijdu - a bude nás i více. V Letňanech jsem 10 let bydlela, v OC-Tesco jsem skoro "jako doma". Už "v předstihu" přeji úspěch!! - potlesk až na místě.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA