Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Vladka Steinová
12.11.2014 09:28
Děkuji, Zuzko, tak citlivou a krásnou recenzi jsem si snad ani nezaslsoužila,upřímně,- pláči.
Jiří Libánský
12.11.2014 00:38
Smutné to je. Ale moc hezky napsané.
Zuzana Pivcová
11.11.2014 18:14
Já myslím, že ani u Vladky to není trvalý stav, smutek sice padne na osamělého člověka snáz než na toho, kdo žije obklopen lidmi, ale Vladka má poezii, oblíbené staré filmy, citáty, historii a hudbu a hlavně cit pro krásu a pro svět a jeho blaho. A také řadu lidí zde, kteří cítí její přímou povahu a jsou jí nakloněni. Nemám pravdu? A to vše drží člověka nad vodou neustále, i když někdy možná "plave jen s jednou nosní dírkou nad hladinou", jak říkával náš profesor literatury.
Vladka Steinová
11.11.2014 17:11
Moje milé ženy, děkuji, sibuji, že už se přeladím na veselejší notu,dosud jsem si i na housle hrála "tahanice",smutné a tklivé písně. Tato báseň byla napsána jž dříve a to v hluboké krizi, tak mi promiňte, nechci na Vás přenášet tristní nálady. Děkuji Vám všem za pochopení.
Libuše Křapová
11.11.2014 16:27
Olgo, škoda, že mám do Prahy tak daleko. Hned bych se taky přidala. Procházka a pak někde kafe s něčím dobrým, hmmm..., to by bylo, abychom té Vladce něčím nezvedly náladu.
Olga Štolbová
11.11.2014 16:16
Vladi a dost, tady máš lásky a pomocnic, že nás ani všechny nezvládneš. Napiš kde a v kolik a pár nás tam určitě bude, ale musíš dát vědět trochu s předstihem. Takovou beznaděj nemám ráda, musíme s tím něco udělat!!!
Libuše Křapová
11.11.2014 10:37
Vladko, i polární noc trvá několik měsíců. Ale pak vždycky přijde sluníčko.
Soňa Prachfeldová
11.11.2014 09:05
Vladko... nemějme takový strach ze stínů, ty jen vypovídají o tom, že někde září slunce a otočí se to a slunce přijde a zaplaší smutek!