Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
15.11.2014 18:20
Díky, písně Petra Nováka miluji ! Pavel Novák skvělý zpěvák , pořád ho vidím před sebou
Hana Rypáčková
14.11.2014 22:41
Petra Nováka jsem milovala a jak mohla na jeho koncerty chodila.Stále ho ještě ráda poslouchám.
Zuzana Pivcová
14.11.2014 19:44
To jsou i po letech tak hezké a citlivé písničky. Oba zemřeli poměrně mladí, Petr Novák svůj organismus doslova utýral, kdežto Pavel asi žil hezky a smysluplně, a přesto si předčasná smrt vybrala oba dva. Ale asi jinak...
Miroslav Štorch
14.11.2014 15:01
Pane Zdeňku krásný výběr zpěváků i písniček. Škoda jen, že už nejsou mezi námi. Ale nemoci si nevybírají. Jsem moc rád, že jste se také ujal pokračování diskotéky. Moje manželka už trochu žárlí na server i60.cz, že se mu věnuji více než jí. Psal jsem vám na profil před mnoha měsíci a mám pro Vás zajímavou nabídku.
Anna Halavičová
14.11.2014 13:19
V Nadlesí u Lokte Petr Novák bydlel. Na domku je pamětní deska a kytara. Když jdu občas kolem " slušně pozdravím".
Petr i Pavel...nádherná muzika.