Smutek na duši
12. 11. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
12.11.2014 17:17
Paní Miládko, pan Chyla byl skutečně sám přihlášen. Určitě pochopil, pokud to četl, že proti němu nic nemám. Umíte lépe rýmovat, fandím vám.
Milada Salajková
12.11.2014 16:29
Zkusím zas zítra chat, sama jsem tu zbyla, je tady pusto, nenajde se jedna, duše milá?
Pan Chyla je úmysl nebo malá slovní zásoba?
Lidmila Nejedlá
12.11.2014 15:23
Děvčata, děkuji za reakce. Alenko, jsi dobrá duše. Je spousta trápení mezi lidmi, tak proč si spíše nepomáhat!?
Alena Tollarová
12.11.2014 12:55
Lidmilo, díky za tu veršovánku. Já sama "básnické střevo" nemám, ale promluvila jste mi z duše. A to odpolední kafíčko mi zesládlo i bez přidaného cukru. Kéž by to vzali/y za své ti/y, co prostě nemají v duši klid a musí to ventilovat zrovna tady, kde na to není nikdo zvědavý. Díky.
Hana Rypáčková
12.11.2014 12:34
"Není na světě člověk ten, aby se zavděčil lidem všem"
Vyměnit si názory na určitou věc, to jde.Ale když si při tom nevidíme do tváře a nepoznáme ,zde jde o žert, vážnou připomínku nebo jen banalitu, nelze dost dobře diskutovat.Každý má tu svou pravdu a je lepší nereagovat.
Jitka Chodorová
12.11.2014 10:47
Souhlasím s Milenou paní Lidmilo,i když nemám hádky ráda,někdy to prostě jinak nejde,nemůžeme si třeba všechno nechat líbit,když jsme si jisti,že útočník není v právu.A také se potřebujeme ospravedlnit.Bohužel jsou na 60tce teď někteří lidé,co hádky vyvolávají.Pak jsou tu lidé,kteří se bojí svůj názor napsat,a přidávají se k té,či té skupině,pochlebují,a ti mi teda taky sympatičtí nejsou.Jinak článek ve formě básně jste zvládla na výbornou.1***.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA