Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marie Novotná
21.11.2014 21:15
Jarko,měla bych poděkovat já tobě,bez tebe bych nejela. Děkuji všem za kladné komentáře.
Jaroslava Handlová
21.11.2014 21:05
Zúčastnily jsme se té akce spolu. Já mohu jen potvrdit, že to bylo pěkné a velmi zajímavé od samého začátku až do konce.
Děkuji Ti Marie za milý doprovod, pěkný článek i zajímavé fotky.
Zuzana Pivcová
21.11.2014 18:08
Mám daleko raději malé skromnější kostelíky než honosné, povětšinou barokní kostely a chrámy, i když i ty mají svou atmosféru. Vzpomínám, jak mě jednou někdejší ředitel Vojenského archivu ve Freiburgu (Schwarzwald) vozil po okolí včetně francouzské strany za hranicí a ukazoval mi řadu půvabných kostelíků, dokud se nesetmělo a já totálně nepromrzla. Kostelní zpěv, ať už za doprovodu varhan nebo samotný, je nádherný. Moje maminka také takhle chodila zpívat do sboru. Díky za hezký předvánoční zážitek!
Hana Rypáčková
21.11.2014 17:59
Moc ráda jsem se do tohoto kraje podívala...Zpívání v kostele je krásné.
Alena Vávrová
21.11.2014 17:42
To muselo být moc krásné s tím zpěvem. Kdysi jako členka pěv. sboru jsem se něco po kostelích a kaplích nazpívala, hlavně v čase předvánočním a ráda na to vzpomenu.
Dana Kolářová
21.11.2014 17:01
Zajímavá projížďka i fotky z návštěvy podlipnických kostelíků.
Zoja Sedláčková
21.11.2014 16:49
Také mám ráda takové akce. Na Vysočině, poblíž Pelhřimova, jsem trávila deset let vždy celé prázdniny na letních táborech. A v pozdějších letech sem velkou část projela na kole. I vísky s těmito kostely jsem navštívila. Je fajn, že řada občanských sdružení pečuje o památky ve svém regionu.
Jana Šenbergerová
16.11.2014 16:30
Také využíváme příležitosti navštívit různé akce v dostupné vzdálenosti, které se pořádají v našem regionu. Většinou nelitujeme, spíše naopak.
Eva Mužíková
16.11.2014 12:25
Hezké vyprávění. Já se také ráda zúčastňují akcí, které nabízí náš regionální deník.