Dnes říkají mi lobbista,
má pozice je nejistá,
žiju sic jak prase v žitě,
však v obavách a ostražitě.
Dělám kšefty mocipánům,
jedno mi pro kterou stranu,
odměny jsou vždycky tučné,
prostředí kol někdy hlučné.
Doma jako v zahraničí,
serióznost se mi příčí,
do své kapsy dám vždy navíc,
„pro pořádek“ jen tak pravíc.
V médiích středem pozornosti,
často bývám je to k zlosti,
cítím se lépe v pozadí,
jen tam se dobře podvádí.
Lobbista
3. 12. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
4.12.2014 22:55
Jste vtipný,pohotový,ale i pohodový,přímý a sympatický
člověk.To vše lze vyčíst z Vašich veršů a ty mi činí radost.
Soňa Prachfeldová
4.12.2014 22:07
Též musím napsat, že Vaši poezii všedního dne velmi ráda čtu a působíte na mě jako rovný čestný člověk... proč jako, Vy takový jste.
VANDA Blaškovič
3.12.2014 21:57
Pane Zdeňku Herone Horenský BRAVO !! Máte nejen fantastické jméno ale také názory. Všímám si toho celou dobu co jsem na i60. Že bysme se stali přáteli ? Ráda bych Vám něco osobně napsala, tedy pokud dovolíte. Děkuji Vám. Snad nedostanu košem....:))
Zdeněk Horenský
3.12.2014 21:01
Děkuji paní Zuzano, velmi rád čtu Vaše básně, většinou jsou opravdu skvělé, i když zase trochu z jiného soudku. Neměly by končit ale jen zde, zaslouží si knihu. Sebe bych nazval, když už básníkem, tak básníkem všedního dne. Někdy možná i toho svátečního. A jsem rád, že se i někomu dle ohlasů ty texty líbí.
Zuzana Pivcová
3.12.2014 19:20
Dobrý večer, pane Zdeňku. Chci zde otevřeně říct, že si Vás po celou dobu velice vážím. Samozřejmě mi zůstalo v paměti, jak jsem Vás před více než 2 roky nařkla, že jste jeden ze svých prvních příspěvků vzal někomu na jiném portálu. Pak se ale ukázalo, že Vy jste to své napsal už dávno a ta pisatelka, tuším studentka, si to naopak "vypůjčila" od Vás. Dodnes mě to trochu mrzí, i když se tehdy výměna informací mezi námi obešla bez invektiv. Jste člověk, který zde svůj postoj, ať už k minulosti či přítomnosti, dává otevřeně najevo, avšak nikomu ho nevnucuje a zároveň nenapadá nikoho za názor odlišný. Děkuji Vám za tuhle Vaši nadstranickost. Na Vaše příspěvky se budu vždycky těšit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 44. týden
V úterý 5. listopadu proběhnou ve Spojených státech amerických prezidentské volby. Tématem kvízu tohoto týdne budou nejen američtí prezidenti, ale i zajímavosti z USA.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Necháváte se před sezónou chřipek a covidu očkovat?
Ano, mám očkování proti chřipce i covidu
Ano, nechávám se očkovat proti chřipce, proti covidu už ne
Ano, nechávám se očkovat proti covidu, proti chřipce ne
Nechával(a) jsem se očkovat, ale už to nedělám, nepomáhá to
Ne, neočkuji se ani proti chřipce, ani proti covidu