Přehled posledních diskuzních příspěvků

Pupínek na čele

Zuzana Pivcová 20.9. 14:40
Ještě, že se kožené motorkářské hadry nežehlí, nehtíky zakryjí rukavice a na hlavu dáš "piráta"!! :-D

Uprchlík

Jitka Chodorová 19.9. 22:22
Přesto,že víš,jak jsem na tom s kočičinou,věřila jsem v šťastný konec příběhu,ale stejně si myslím,jako ty,že to koťátko nemá ideální zázemí u své paničky,pokud s ním takto zachází, a to je mi opravdu líto.

Deset kilometrů parníkem po Brněnské přehradě

Alena Vávrová 19.9. 22:10
Růženko, to byl opravdu krásný výlet a máš bezva fotky. A.

Pravda a lež

Jarmila Peerová 19.9. 21:47
Napsala jsi to dobře Jituško,není všechno jen milosrdná lež.Kdo si zvykne lhát,těžko tomu odvyká. Lháři je těžké věřit a skoro nemožné rozpoznat,kdy zrovna a náhodou mluví pravdu...

Tak trochu o koštech

Zuzana Pivcová 19.9. 14:58
Myslím, že to ke Slovácku patří. Znám i Angličana, který na podobné akce jezdí pravidelně už léta!

Vlny

Jitka Chodorová 19.9. 14:55
Tak Zuzko,opět jedním slovem, v l n o b i t í !

Letní odcházení

Zuzana Pivcová 18.9. 15:12
Jsou v tom všechny podoby podzimu, lehký úsměv, ale víc nostalgie. Krásný i truchlivý, to je hezký obrat. Ale není důvod ke smutku. Podzim je svůj jako vše ostatní.

Co jsi mi dal

Jiří Libánský 18.9. 13:17
:-)))) Dokonalé, úžasné, nepřekonatelné, neuvěřitelně skvělé, kolosálně brilantní a opravdu jedinečné. S tak originální prosbou o vymalování obýváku jsem se nesetkal.

Proč nám tak rychle utíká čas

Nina Šachová 17.9. 18:05
Četla jsem tuhle pravdu pravdoucí jedním dechem.

Návraty

Pavla Hamerská 17.9. 17:15
Hezká básnička, vystihuje i moje pocity. Taky jako seniorka znovu "usedám do školních lavic".

Vesničan Oho, šaman a badatelé

Věra Sehnalová 17.9. 15:56
Nekdy nam muze ,mame li starost, pomoci i dobry pritel - vrba. Kdyz se mi zacalo sypat prvni manzelstvi a ja z toho byla hodne nestastnai,popovidala jsem si s moudrou zenou a to me uklidnilo a dokazala jsem problem resit a krotit emoce.

Moje lásky psí

Věra Sehnalová 16.9. 22:03
Mila Nino,mate me sympatie a preji vam jeste mnoho radoste z pejsanku. Ja mam uz druhou jorksirku a mame se moc rady. Je nejen velikansky mazel,ale i ochrance. Kazdy clen nasi rodiny-maminka,sestra,bratr,synove,kazdy mame pejska,bez nich by nam prisla domacnost neuplna a smutna.

O snu a říkance

Jarmila Peerová 16.9. 14:16
Je to mile a něžně napsané.Pěkné.

Kytičkové povídání

Nina Šachová 16.9. 10:30
Kytičkové povídání bylo pohlazení na duši, neboť přesně tak to dělám s kytičkami i já, povídám si s nimi a mám z nich stejnou radost jako Vy. Stvořitel vymyslel nepopsatelnou nádheru vůní a barev na záhonkách a mně neustále fascinuje, jak z pidisemínka může vyrůst taková krása.

Vážím si života. Proč někdo ne?

Nina Šachová 15.9. 16:55
Vendulko, jak vidíš, lehce nabytý mamon a třpyt zlaťáků stále ještě vítězí nad životem. Tihle lidé si žádné odpuštění nezaslouží.

O jedné noci a její moci

Nina Šachová 15.9. 16:50
Vyjadřování veršů mi připomnělo Erbenovu Kytici, vůbec ale nevím proč. Jinak hezké, kéž by víc mužských pisatelů ovládalo brko jako Vy.

Den a noc s tebou

Jarmila Peerová 13.9. 20:50
Jako vždy,opět moc pěkné...

Jak se zrodilo přátelství

Zuzana Pivcová 13.9. 18:39
To krásné každodenní přátelství zpečetěné společnými aktivitami je asi možné jen v mládí a pak už život rozešle lidi po různých cestách. Je vzácné, když si i nadále rozumějí a i třeba jen svou existencí si pomohou. Mám ráda výrok, že "pravý přítel je ten, který přichází, když všichni odešli". A osobně si vážím přátel, kteří mi řeknou svůj názor, byť hodně odlišný od mého. Udělají to i přes riziko, že mě tím ztratí. To je pravá hodnota. Lichotit a v duchu smýšlet jinak nebo balancovat mezi dvěma stranami a oběma přitakat nebo jen opatrnicky mlčet o pravém přátelství nesvědčí. Nápad s amorkem byl hezký. Díky.

Nebojte se v práci prodat vše, co znáte. Je toho dost

Zuzana Pivcová 13.9. 18:14
Článek je velmi poučný a mluví ze zkušenosti. Ale praxe bývá mnohdy hodně jiná. Když jsem asi před 16 lety chodila do Britské rady na angličtinu, brali jsme mimo jiné i téma Jak se chová uchazeč o práci. V té době má sestra, učitelka, chtěla změnit zaměstnání a ozvala se na nabídku německého podnikatele u nás. Na pohovor jsem ji verbálně vyškolila a nařídila vhodné oblečení. Vrátila se s následujícím zážitkem: Ve smluvený čas se dostavila k vile podnikatele. Ten svlečený do půl těla myl auto. Předal ji asistentce, která jí hned na uvítanou sdělila, že odchází, protože už má všeho dost. Sestra měla vařit kafe, uklízet kancelář a venčit dogu. Čas od času měla jet s majitelem do Německa, kde mu naši zedníci levně stavěli dům zničený požárem. Očekával nespokojenost zedníků a ona to měla s nimi vyřizovat. Nabízený plat se nelišil od platu učitelky. Tím její zájem skončil.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.