Přehled posledních diskuzních příspěvků
Život je...
Zuzana Pivcová 23.11. 12:53
Tedy, Jituš, to je gól, protože ode mě čeká básnička s názvem Život!!! Tvoje se mi moc líbí. To je jasné.
Optimismus
Jitka Chodorová 23.11. 10:25
Zrovna jsem chtěla vypnout počítač,ale říkám si pro sebe,Zuzko,chci od tebe básničku,ještě jsem to stihla,jsem ráda,že se tam ty růžové brýle objevily,díky Zuzko.
Noční toulání
Zuzana Pivcová 22.11. 14:45
Taky už Tě, Jíťo, hned poznám a to je fajn, když už autor po sobě zanechává i stopu a ne jen prach.
Chřipka a my
Zuzana Pivcová 22.11. 14:34
Jsem ráda, že jste to tu vše shrnula a že si můžu potvrdit, že většinou postupuji správně. A když už se stane a na člověka leze nachlazení či chřipka, doporučuji ihned nasadit homeopatikum Coryzalia, dostupné běžně v lékárnách. Napřed asi 3 dávky po dvou kuličkách v intervalech 20 minut, pak intervaly prodloužit až třeba na hodinu a dávku snížit na 1 kuličku. V Coryzalii je nejúčinnější Belladonna. Ta pomůže i na již rozvinuté chřipkové stavy. Mě s antibiotikem nikdo neuvidí. Užila jsem si jich dost a téměř vždycky špatně.
Řekni, neříkej
Jiří Libánský 22.11. 12:18
Neříkám jak mi scházíš
když večer usínám
to jak mi do snů vcházíš
v duchu tě objímám
jak je tvůj úsměv milý
kolik mi dává síly
Neříkej že to nevíš
to ve svých očích mám
Novinářka
Věra Sehnalová 21.11. 13:44
Zuzanko,jen pis a basni dal, chybela bys tu. Preji ti moc at te neopusti inspirace.
V parku, pod starou lucernou
Zuzana Pivcová 21.11. 13:07
Tvé vzpomínky v přírodním kolorytu, to umíš fakt dobře.
Kdo z nás
Olga Štolbová 21.11. 10:20
Ano,jsme na tom líp i hůř,zaleží jak se zrovna cítíme.
Díky,po přečtení jsem na tom hned líp.
Pouštím tě k vodě
Zuzana Pivcová 21.11. 08:55
Tak to koukám. Podle začátku jsem marně hádala, od koho to je, ale na Vás bych nevsadila! Převtělit se do ženské duše není jednoduché. :-)
Vzpomínky vánoční
Jitka Chodorová 20.11. 19:36
Soňo,skoro každý z nás má na své babičky hezké vzpomínky,moje se spíše regulují do léta,do doby prázdnin.když jsem jezdila za babičkami z města na venkov.
Ty vánoční jsou však umocněny právě atmosférou svátků klidu,lásky a rodinné pohody.Na to se prostě nezapomíná.
Balerinky
Alena Vávrová 20.11. 17:57
Jituško, tak to já celé dětství chtěla být baletkou a marně toužila přesně po těch pravých balerínkách, co jsou na snímku. Jinak na botách jsem odjakživa "ujížděla" taky. Co takové "gondolky" s téčkem aj., co zaručeně zrovna letěly ? :-))
Taxistory 5: Sestry
Jitka Chodorová 20.11. 17:55
Olinko,příběh každého z nás je ojedinělý,tobě se v taxíku lidi svěřovaly s tím horším,co je v životě potkalo,i tento příběh je velmi smutný,až dojemný,zvláště,když šlo o život malého chlapce,děkujeme,že jsi nás nechala si ho přečíst,v tom smutku té paní se ale stačilo projevit i její dobré srdce.
S klíčem na krku
Olga Štolbová 20.11. 11:12
Čtu si vaše příběhy až teď v listopadu a některé části
vašeho života jsou hodně podobné mým,ale zůstala jsem
v Česku a jsem ráda,že je všechno tak,jak je.Zdravím...
Máte rádi zimní dovolenou? Navštivte Dolomity (a nás)
Věra Sehnalová 19.11. 23:31
Maly doplnek: pod pojmem ,,ospitalita,, je seznam hotelu a jinych druhu ubytovani, realitky nabizi levnejsi soukrome pronajmy bytu primo v centrech.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.