Přehled posledních diskuzních příspěvků

Pro muziku žít

Olga Štolbová 23.11. 17:08
Zdeňku,to je o přítelkyni?Hezké...

Život je...

Zuzana Pivcová 23.11. 12:53
Tedy, Jituš, to je gól, protože ode mě čeká básnička s názvem Život!!! Tvoje se mi moc líbí. To je jasné.

Optimismus

Jitka Chodorová 23.11. 10:25
Zrovna jsem chtěla vypnout počítač,ale říkám si pro sebe,Zuzko,chci od tebe básničku,ještě jsem to stihla,jsem ráda,že se tam ty růžové brýle objevily,díky Zuzko.

Vánoční potěšení

Marie Bartošová 22.11. 23:38
A hlavně ty endorfíny...

Noční toulání

Zuzana Pivcová 22.11. 14:45
Taky už Tě, Jíťo, hned poznám a to je fajn, když už autor po sobě zanechává i stopu a ne jen prach.

Chřipka a my

Zuzana Pivcová 22.11. 14:34
Jsem ráda, že jste to tu vše shrnula a že si můžu potvrdit, že většinou postupuji správně. A když už se stane a na člověka leze nachlazení či chřipka, doporučuji ihned nasadit homeopatikum Coryzalia, dostupné běžně v lékárnách. Napřed asi 3 dávky po dvou kuličkách v intervalech 20 minut, pak intervaly prodloužit až třeba na hodinu a dávku snížit na 1 kuličku. V Coryzalii je nejúčinnější Belladonna. Ta pomůže i na již rozvinuté chřipkové stavy. Mě s antibiotikem nikdo neuvidí. Užila jsem si jich dost a téměř vždycky špatně.

Řekni, neříkej

Jiří Libánský 22.11. 12:18
Neříkám jak mi scházíš když večer usínám to jak mi do snů vcházíš v duchu tě objímám jak je tvůj úsměv milý kolik mi dává síly Neříkej že to nevíš to ve svých očích mám

Druhý poločas

Jitka Chodorová 21.11. 22:51
Moc pěkné,přesně v tvém stylu Zuzko,jsi jedinečná.Díky.

Ježíškovo překvapení

Věra Sehnalová 21.11. 21:46
Ruzenko ?!!! jeste spousty roku ?

Novinářka

Věra Sehnalová 21.11. 13:44
Zuzanko,jen pis a basni dal, chybela bys tu. Preji ti moc at te neopusti inspirace.

V parku, pod starou lucernou

Zuzana Pivcová 21.11. 13:07
Tvé vzpomínky v přírodním kolorytu, to umíš fakt dobře.

Dopis

Zuzana Pivcová 21.11. 11:17
To se mi líbí, i když tam je volný verš.

Kdo z nás

Olga Štolbová 21.11. 10:20
Ano,jsme na tom líp i hůř,zaleží jak se zrovna cítíme. Díky,po přečtení jsem na tom hned líp.

Pouštím tě k vodě

Zuzana Pivcová 21.11. 08:55
Tak to koukám. Podle začátku jsem marně hádala, od koho to je, ale na Vás bych nevsadila! Převtělit se do ženské duše není jednoduché. :-)

Zpět na Zemi

Jiří Libánský 20.11. 20:08
Velmi hezké. Má to spád, obsah, pěkný rým. Nemá to chybu.

Vzpomínky vánoční

Jitka Chodorová 20.11. 19:36
Soňo,skoro každý z nás má na své babičky hezké vzpomínky,moje se spíše regulují do léta,do doby prázdnin.když jsem jezdila za babičkami z města na venkov. Ty vánoční jsou však umocněny právě atmosférou svátků klidu,lásky a rodinné pohody.Na to se prostě nezapomíná.

Balerinky

Alena Vávrová 20.11. 17:57
Jituško, tak to já celé dětství chtěla být baletkou a marně toužila přesně po těch pravých balerínkách, co jsou na snímku. Jinak na botách jsem odjakživa "ujížděla" taky. Co takové "gondolky" s téčkem aj., co zaručeně zrovna letěly ? :-))

Taxistory 5: Sestry

Jitka Chodorová 20.11. 17:55
Olinko,příběh každého z nás je ojedinělý,tobě se v taxíku lidi svěřovaly s tím horším,co je v životě potkalo,i tento příběh je velmi smutný,až dojemný,zvláště,když šlo o život malého chlapce,děkujeme,že jsi nás nechala si ho přečíst,v tom smutku té paní se ale stačilo projevit i její dobré srdce.

S klíčem na krku

Olga Štolbová 20.11. 11:12
Čtu si vaše příběhy až teď v listopadu a některé části vašeho života jsou hodně podobné mým,ale zůstala jsem v Česku a jsem ráda,že je všechno tak,jak je.Zdravím...

Máte rádi zimní dovolenou? Navštivte Dolomity (a nás)

Věra Sehnalová 19.11. 23:31
Maly doplnek: pod pojmem ,,ospitalita,, je seznam hotelu a jinych druhu ubytovani, realitky nabizi levnejsi soukrome pronajmy bytu primo v centrech.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.