Přehled posledních diskuzních příspěvků
Taxistory 2
Jarmila Peerová 4.11. 22:12
To je hezký,byť smutný příběh osamělého člověka.Pěkně jsi to Olinko popsala,docela mě to dojalo....
Žiju dál
Jitka Chodorová 3.11. 12:02
Já nějak nevím,co napsat,abych se pořád neopakovala,opět velmi povedené,fakt Zuzko.
Trapas
Jitka Chodorová 3.11. 12:00
I takové trapasy nás v životě potkávají,ale s odstupem času se tomu zasmějeme,díky Olinko,že jsi nás s jedním takovým seznámila.
Nejen vzpomínky
Nina Šachová 2.11. 13:13
Zuzko, tenhle výstižný styl Ti fakt svědčí. Neustále nám všem dokazuješ, jak široký záběr má Tvoje tvořivost a Tvé nadání. Tenhle kousek je opravdu povedený.
Vím, že se stále opakuji, ale ostatní mi dají jistě za pravdu.
Listopad
Jiří Libánský 1.11. 16:35
Další podzimní náladové téma. Toto nostalgií nerozbředlé veršování nám nepřináší žádné fatální poselství. Jen je odpovědí na básně o těšení se na jaro. Prostě i listopad je měsíc, který do kalendáře patří a má i v našem životě svůj význam. Tak si ho co nejlépe prožijeme.
Váhám
Zuzana Pivcová 1.11. 13:46
Básnicky se mi to líbí a lidsky, jak se znám, bych asi psala, volala a čekala, i když možná marně.
Statečná legenda české hudby Marta Kubišová
Věra Sehnalová 1.11. 11:13
Pani Zpevacku Martu mam moc rada a drzim ji palce.
Taxistory
Jitka Chodorová 1.11. 10:05
I když tento příběh už znám,musím napsat,že jsem si ho s chutí zase přečetla,ani s odstupem času se z něho neztrácí tragikomický nádech manželského soužití,pominu-li tvoji odvahu,vykonávat takové zaměstnání.Díky Olinko.
Přijel svatý Martin...
Zuzana Pivcová 1.11. 09:15
Jako obvykle, Jíťo, umíš podchytit téma v celé šíři, se všemi detaily, na které máš pozorovací talent!
Smím prosit?
Zuzana Pivcová 31.10. 11:12
Zase jeden dobrý nápad s tím hlavním tématem, které prochází dějovými situacemi v různých odlišných podobách, to mám u Tebe ráda.
Tamara
Jiří Libánský 31.10. 00:37
Je to opravdovy roman. Je v nem mnoho postav a situaci se kterymi se podobnymi ve svem okoli obcas setkavame. Malokdy se ale stane, aby se sesly takto v jednom pribehu.
Jak jen?
Jitka Chodorová 30.10. 20:55
Opět nádherné,tentokrát se s tím dokonce částečně ztotožňuji,díky Zuzko,moc jsi mě potěšila.
Naďa Konvalinková: Štěstí si vytváříme myšlenkami
Zuzana Pivcová 30.10. 13:24
Souhlasím, stejně jako paní Fialová a Konvalinková věřím na "zázračnou moc podvědomí".
Tak nevím, jsem člověk nebo zdroj?
Zuzana Pivcová 30.10. 07:28
Já jsem jenom jednou oslovila jazykovou agenturu, hledající lektory němčiny, že bych měla zájem učit u nich nějaký kurs, uvedla jsem vzdělání němčinářky a veškeré domácí i zahraniční certifikáty, ale pochopitelně i věk. Ani se nenamáhali mi odpovědět. Přitom ze zkušenosti vím že ve většině novodobých jazykových škol je úroveň učitelů podprůměrná, respektive to nejsou ani učitelé.
Neznámá žena
Zuzana Pivcová 29.10. 14:38
Vím, že je v tom ta pro Vás typická intelektuální nadsázka, navíc zajímavý nápad ve stylu S cizí ženou v cizím pokoji. Ale stavím se za to, že se má člověk brát takový, jaký je. Včetně vzhledu. Něco jiného je takové to momentální povzdechnutí: Já dnes vypadám.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.