Přehled posledních diskuzních příspěvků
Dušičková vzpomínka
Nina Šachová 27.10. 08:34
Nám všem tady hodně blízké téma těchto uplakaných dnů. A Vy jste to,Jitko ,za nás za všechny vyjádřila moc krásně. Vždyť co může znít líbezněji a bolavěji než slůvka maminka a tatínek, když už tu s námi nejsou.
V dobrém i ve zlém
Zuzana Pivcová 26.10. 09:03
To se Ti, Jituš, moc povedlo, máš dobré myšlenkové nápady.
Dušičková
Marie Bartošová 25.10. 23:47
Taky jsem vymyslela jednu na toto téma, a teď nevím, jestli ji tu mohu prezentovat, když jste mne předběhl. Dokonce i název jsem jí dala stejný. Tak ještě počkám, aby nebyly dvě obdobné za sebou...
Tvé oči
Jitka Chodorová 25.10. 22:41
Tak nevím,jestli to mám komentovat,měl by asi začít ten pomněnkový pán,kterému tyto verše patří,tak snad jen,zase moc pěkné.Zuzko.
Probuzení
Zuzana Pivcová 25.10. 10:38
Vy jste básnící intelektuálka, myslím, že nikdo takový podobný tu není.
Lavička listím zasněžená
Marie Bartošová 24.10. 23:02
Od zítřka už si asi na lavičce ani největší romantici neposedí, mohli by to odstonat. To my jsme na tom líp, ne? Nás hřejí vzpomínky.
Na prahu noci
Jana Veselková 24.10. 21:21
Četla jsem nyní všechny vaše básně a musím říci, že zrajete jako víno na prahu noci...
Šťastná třináctka
Zuzana Pivcová 24.10. 16:26
To je hodně široký záběr různých příměrů a zajímavě umělecky zpracovaný. To jo, to beru.
A náhle
Jitka Chodorová 24.10. 09:34
Zuzko,ty už mě úplně šokuješ svými verši,ale samozřejmě v dobrém slova smyslu,opět jsi krásně vystihla to mezi ženou a mužem a vzala si tentokráte na mušku noční dovádění.
Do slovinské Ljubljany málem kolem Evropy
Jitka Chodorová 24.10. 09:30
Hezké přiblížení města i pro nás,kteří jsme jím jen projížděli na cestě do CHorvatska a příbuzný jazyk jen posiluje naši sympatii k němu,měli jsme tu šanci to poznat na vlastní kůži,když jsme se nemohli z města dostat na dálnici,tak jsme se zeptali jedné paní a ta nás ochotně z města vyvezla.
Místa
Zuzana Pivcová 24.10. 07:54
Jituš, připomíná mi to Tvoje nedávné Cesty, ale to nevadí, stejně je to pěkné, i když bolavé. Cesty nemusí každý znát, aby se mu to hned vybavilo jako mně.
Lstivý šéf zájezdu Fanouš Rendl
Hana Práglová 23.10. 22:40
Moc pěkné čtení.Je pravdou,že kdysi měli lidé k sobě jaksi blíže.Dnes na zájezdech-aspoń na našich určitě-vymizely i ty písničky.Ale zážitky zůstávají a to je fajn!
Co vlastně?
Jana Veselková 23.10. 14:25
Moc kráné verše, je z nich patrné, jak z vás samy padají. Jste plna citů.
Zákeřné přepadení
Jitka Chodorová 23.10. 08:09
Jarmilko,puberta ve verších je asi nejlepší varianta,tak ti tu pozdní moc přeji,vypadá to podle tvorby,že už se dostavila.
Vábení
Jarmila Peerová 22.10. 10:04
V jednom ze starých filmů si kdosi povzdechl:" má duše je tak rozervána "...omlouvám se,teď si více nevybavuji,jen tuto větu.I zde mi přijde na mysl rozervanost,která přechází ve slast až nadpozemskou....Na to jste Zuzko mistr,jak to dokážete skvěle napsat....
Dušičkové zamyšlení
Zuzana Pivcová 21.10. 21:19
To je pravda a vážná věc. A já jsem i přes svou občasnou "rozpustilost" také zastánkyní tohoto přesvědčení.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.