Přehled posledních diskuzních příspěvků
Poslouchám
Jarmila Peerová 21.10. 16:55
Také jsem otrhávala kytičkám lístečky,abych se dobrala rady...mám či nemám ? Ale ty Jituško "posloucháš " a to je dobře,odpověď najdeš ve svém srdci a svědomí....
Dnes naposled
Jitka Chodorová 21.10. 11:52
Moc pěkné Jano,dokonce s nádechem optimismu,ale nejkrásnější díla vždy vznikají z bolesti,utrpení a smutku a vám se toto velmi povedlo.
Smím uvěřit?
Jitka Chodorová 20.10. 22:03
Tak Zuzka je zpátky a v plné parádě,moc pěkné,vítej na i60 !
Se spěchem u konce s dechem
Jarmila Peerová 19.10. 16:24
Vystihl jste to přesně a trefně.Naprosto souhlasím,jste dobrý pozorovatel našeho bláznivého a nikdy nekončícího životního spěchu....
Odešla vášeň
Marie Bartošová 19.10. 14:26
Ale bylo by fajn to zažít zas, že? Báseň bolavá jako jizva...
Trochu opilá v rytmu valčíku
Jiří Libánský 17.10. 09:41
Hezký valčíček. Zase jeden dobrý nápad a dobré zpracování do verše. Nějaké autobiografické prvky by se tam najít daly.
Televizní seriály
Zuzana Pivcová 16.10. 13:50
No, já možná, pozorováno zblízka zdáli, také tvořím seriály či telenovely. Ale zastávám názor, že i60 je kaleidoskop, kde si každý může vybrat podle sebe. Není to povinná četba. Ať ty básničky čte ten, koho to baví. Tak by to mělo být, ne?
Dlouhé Stráně
Zuzana Pivcová 16.10. 13:21
Máte zajímavé výlety!! Taky bych jela. A co se týče vypuštěné přehrady, já jsem jednou takhle mimo sezónu dojela na výlet k vypuštěnému Máchovu jezeru.
To všechno
Nina Šachová 15.10. 07:46
Máš Zuzko obrovské štěstí na druhou: za prvé, že máš tak úžasnou inspiraci, která tě motivuje vytvářet taková veledílka a za druhé, že Ti byl shůry dán takový talent.
Podzimní terapie
Zuzana Pivcová 14.10. 20:41
Kéž by to tak bylo u všech lidí. Byli by pohodovější, tišší, a navíc by se nevyjadřovali tak neohrabaně, jako v televizi většina komentátorů, moderátorů, různých dotazovaných a eeeeee....takkkkkkk.
Vzpomínáš?
Nina Šachová 14.10. 15:37
Každá z nás to alespoň jednou v životě takhle prožila a máme to uschované hluboko v srdíčku navždy. Pro tuhle krásnou chvilku vzpomínání....
Krásné Jeseníky
Alena Vávrová 14.10. 14:42
Haničko, jsem moc ráda, že jsem mohla díky Tobě být mezi těmi šťastlivci. I když jsem musela za splněním svého přání - znovu se do Jeseníků podívat - cestovat hodně daleko, nelituju ani trošičku. Bylo tam opravdu náááádherně! Ala.
Co jsem?
Jitka Chodorová 13.10. 21:26
Zuzko,tvoje básně tuším už z titulku,opět jsi nezklamala,moc pěkné.
Řekni to písní
Nina Šachová 13.10. 15:55
No tohle je fakt super kousek! Za prvé všechny mé milované písničky a za druhé ten um je takhle skloubit!!!!
Život jde dál
Zuzana Pivcová 12.10. 18:29
Taky jsem, Hani, dnes napsala Jen slova, ale trochu přece jen v jiné rovině. Toto je silné a pozitivně hrdé. Myslím, jako Ty celá.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.