Přehled posledních diskuzních příspěvků

Lednicko - valtický areál

Alena Vávrová 22.9. 14:31
Paráda, Haničko, výlet i Tvůj cestopis - no jako vždy. Patřím mezi ty, kteří by se tam taky ještě (jednou) rádi podívali - neb Morava, krásná zem. My jsme jeli s klubem na výlet ve čtvrtek a taky paráda - počasí i památky. Ala

O numerologii, vzkazech andělů strážných a víře

Zuzana Pivcová 22.9. 07:27
Pocitově s Vámi souhlasím, i když nejsem na takové duchovní úrovni jako Vy. Věřím ale v nejvyšší spravedlnost a pomoc. A ta funguje pro všechny, jedno, jestli je dána "profesorovi na vysoké" nebo "žáčkovi ze školky". Každý tu jsme na nějakou službu a podle toho se máme i sami vnímat, brát se jako fakt a mít se rádi. A k Bohu přistupovat doslova nazí. S naprostou přirozeností a poctivostí: Tady jsem, nevím si rady, pomůžeš mi? Nebo: Mám takovou radost, moc Ti děkuji. K tomu nevede žádný kostel a nařizované pokyny, které mnohdy spíš zastrašují než povzbuzují. A věřím, že ve své přirozenosti najdu tam Nahoře větší odezvu, než když se budu na všechny jenom usmívat, že je jako bližní hrozně miluju a posílám jim spoustu lásky, a budu jen ta skromňoučká křesťanka, abych toho náhodou nechtěla moc. Věřím, že mi rozumíte.

Stmívá se

Jarmila Peerová 22.9. 07:03
Nádherné,ten smutek,samotu a stýskání jste krásně spojila..ale tu naději jste zachovala.Klobouk dolů,díky...

Florencie - první dovolená po "listopadové revoluci"

Růžena Antlová 21.9. 13:21
Vše dobře dopadlo .Já bych asi strašně zmatkovala mě stačilo když jsem byla prvně v Praze chodila jsem stále dokola v hale nádraží a nemohla najít vchod do metra.

Skoro tak to bylo

Hana Práglová 20.9. 22:10
Zuzko,domnívám se,že je to přímo ze života.Takový a jemu podobný případ se určitě stal mnohým z nás.Díky moc.Hezky se to čte .

Pupínek na čele

Zuzana Pivcová 20.9. 14:40
Ještě, že se kožené motorkářské hadry nežehlí, nehtíky zakryjí rukavice a na hlavu dáš "piráta"!! :-D

Uprchlík

Jitka Chodorová 19.9. 22:22
Přesto,že víš,jak jsem na tom s kočičinou,věřila jsem v šťastný konec příběhu,ale stejně si myslím,jako ty,že to koťátko nemá ideální zázemí u své paničky,pokud s ním takto zachází, a to je mi opravdu líto.

Deset kilometrů parníkem po Brněnské přehradě

Alena Vávrová 19.9. 22:10
Růženko, to byl opravdu krásný výlet a máš bezva fotky. A.

Pravda a lež

Jarmila Peerová 19.9. 21:47
Napsala jsi to dobře Jituško,není všechno jen milosrdná lež.Kdo si zvykne lhát,těžko tomu odvyká. Lháři je těžké věřit a skoro nemožné rozpoznat,kdy zrovna a náhodou mluví pravdu...

Tak trochu o koštech

Zuzana Pivcová 19.9. 14:58
Myslím, že to ke Slovácku patří. Znám i Angličana, který na podobné akce jezdí pravidelně už léta!

Vlny

Jitka Chodorová 19.9. 14:55
Tak Zuzko,opět jedním slovem, v l n o b i t í !

Letní odcházení

Zuzana Pivcová 18.9. 15:12
Jsou v tom všechny podoby podzimu, lehký úsměv, ale víc nostalgie. Krásný i truchlivý, to je hezký obrat. Ale není důvod ke smutku. Podzim je svůj jako vše ostatní.

Co jsi mi dal

Jiří Libánský 18.9. 13:17
:-)))) Dokonalé, úžasné, nepřekonatelné, neuvěřitelně skvělé, kolosálně brilantní a opravdu jedinečné. S tak originální prosbou o vymalování obýváku jsem se nesetkal.

Proč nám tak rychle utíká čas

Nina Šachová 17.9. 18:05
Četla jsem tuhle pravdu pravdoucí jedním dechem.

Návraty

Pavla Hamerská 17.9. 17:15
Hezká básnička, vystihuje i moje pocity. Taky jako seniorka znovu "usedám do školních lavic".

Vesničan Oho, šaman a badatelé

Věra Sehnalová 17.9. 15:56
Nekdy nam muze ,mame li starost, pomoci i dobry pritel - vrba. Kdyz se mi zacalo sypat prvni manzelstvi a ja z toho byla hodne nestastnai,popovidala jsem si s moudrou zenou a to me uklidnilo a dokazala jsem problem resit a krotit emoce.

Moje lásky psí

Věra Sehnalová 16.9. 22:03
Mila Nino,mate me sympatie a preji vam jeste mnoho radoste z pejsanku. Ja mam uz druhou jorksirku a mame se moc rady. Je nejen velikansky mazel,ale i ochrance. Kazdy clen nasi rodiny-maminka,sestra,bratr,synove,kazdy mame pejska,bez nich by nam prisla domacnost neuplna a smutna.

O snu a říkance

Jarmila Peerová 16.9. 14:16
Je to mile a něžně napsané.Pěkné.

Kytičkové povídání

Nina Šachová 16.9. 10:30
Kytičkové povídání bylo pohlazení na duši, neboť přesně tak to dělám s kytičkami i já, povídám si s nimi a mám z nich stejnou radost jako Vy. Stvořitel vymyslel nepopsatelnou nádheru vůní a barev na záhonkách a mně neustále fascinuje, jak z pidisemínka může vyrůst taková krása.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.