Přehled posledních diskuzních příspěvků
Opustíš-li...
Nina Šachová 31.7. 19:38
Tak takovouhle líbivou lyriku čteme všechny rády, že? Ta se vám povedla.
Zajímavosti o Turecku
Zuzana Pivcová 30.7. 19:51
Hani, mám moc ráda tyto údaje, porovnávám něco s tím, co nám říkala průvodkyně na Kypru. Díky.
Opravdový ráj v Českém Ráji
Zuzana Pivcová 29.7. 11:28
Můj krásný Český ráj a k tomu zážitek, kterému já plně věřím.
Motýli a růže
Zuzana Pivcová 29.7. 11:24
Některé obraty i slovní spojení máte mimořádně pěkné, celkově je to velmi hezké, jen ten Mácha je sice zajímavý nápad, ale nesedí tam. Tedy mně nesedí, Jitko. Já ale nejsem měřítkem hodnoty.
Pobyťák v Šilu na Krku
Zuzana Pivcová 29.7. 10:25
Pokud ten Vilda jste Vy, tak Vám to moc nezávidím. Já sice většinou jezdím sama, ale pár zájezdů už jsem také zažila a nekdy stačí jeden protiva, většinou typu"vše zná, vše už viděl, všechno je blbé", a dovede pěkně otrávit. Je pravda, že na druhou stranu se občas najde i nemožný vedoucí, což jsem já zažila při prodlouženém víkendu v Římě. Tak jsem ale nereptala a šla jsem si po svém.
Moře
Vendula Jirásková 28.7. 21:27
Jituško,ještě mnoho a mnoho dalších krásných chvil,strávených u moře.Už se na Vás těší !
Buď můj
Vendula Jirásková 28.7. 21:22
Jůůů Zuzanko,romantika, ta je nejkrásnější. Romantický večer přeji
Život je docela fajn
Zuzana Pivcová 28.7. 18:29
Šok to, Rúženko, byl v prvním momentě i pro mě, než jsem začala pořádně číst. Ano, říká se, že takový člověk bude dlouho živ. A Vy máte k tomu svůj hezký život, neskonale milou povahu a bylinky po babičce. Tak vzhůru do dalších veselostí, milé Třeštiprdlo!
Letmé potkání se studentskou láskou
Hana Procházková 27.7. 15:44
... a vzpomínky nám zůstanou, krásné a něžné
Obyčejná česká dovolená
Růžena Antlová 27.7. 07:41
Tak tak dětem opravdu taková dovolená zůstane ve vzpomínkách víc než ta od moře .
Tráva nepokosená
Jiří Libánský 26.7. 16:09
Povedené, opravdu. Především ta druhá část básně. Ta mne přímo nadchla.
Malebný kraj v Krkonoších
Zuzana Pivcová 26.7. 15:56
Já jsem, Vendulko, narozená v Jilemnici a bydlištěm z Lomnice nad Popelkou, odkud jsme měli Krkonoše vlastně na dosah. Pak jsem se musela odstěhovat (viz "Po 50 letech zase u nás doma"). Ten kraj miluji dodnes. A chaloupky s lomenicemi jsou pro mě pohádkové. Napsala jste to krásně, díky.
Terno: praktikantem v americké agentuře!
Hana Šimková 26.7. 14:48
Je to velice pravdivé. Zažila jsem podobnou situaci .
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.