Přehled posledních diskuzních příspěvků
Dlouhovlásky. Nevěřte, že starším ženám sluší pouze krátké vlasy
Jitka Pernicová 9.12. 09:18
Dlouhé vlasy jsem si nechal narůst po čtyřicítce, když se padesátiletá sousedka nechala ostříhat a najednou byla z krásné ženy šedá myš. Došlo mi, že když má žena pěkně vlasy, dodávají ji ženskost, i když tělo už není perfektní. Dnes už jsem starší, než byla ona a pokud budou vlasy OK, neostřihám je.
Výlet na Nordkap
Zuzana Pivcová 8.12. 15:47
Hanko, ráda jsem si přečetla Tvé vyprávění, na severu jsem nikdy nebyla. Mám bývalou kolegyni němčinářku, jejíž syn se oženil do Finska, ta tam létá pravidelně a vždy mi pošle hezké snímky, např. polární záři.
To nepochopím a nepochopíš
ivana kosťunová 8.12. 13:45
Tak mě napadá, jaké zážitky budou dnešní děti vyprávět svým dětem a vnukům. A nebo- co je pro ně vlastně dnes největší zážitek. Chtěla bych se toho dožít, ale je to asi technicky nemožné :))
Romantika je rodu ženského
Lucie Pajmová 8.12. 11:13
Zdravím pane autore článku, vážím si vás za váš názor. Můj názor je takový, že jsou romantičtí muži i ženy a stejně i tací muži a ženy kteří romantičtí nejsou. Pokud romantický nejste, je možné, že v příštím životě, budete romantickou osobou, tak to na vlastní kůži poznáte :-). Přeji vám vše dobré. Lucie
Pohádka: Čtvrtá proměna
Jana Šenbergerová 8.12. 09:35
Paní Marie, tato pohádka se vám moc povedla. Nová doba ve starém dobrém pohádkovém podání. *****
Zima přišla k nám
Jana Šenbergerová 8.12. 09:24
Naďo, také máte dobré výhledy z oken. Díky za ně, kytičky i milé přání. I vy si Vánoce prožijte ve zdraví a pohodě.
FEJETON: Vraťte mi Gothajánka!
Jana Šenbergerová 8.12. 09:02
Kdyby jen gothaj, ale i spousta mých kdysi oblíbených sladkostí! Pravdou je, že zrovna tento salám s nezaměnitelnou vůní a chutí, nepatřil k oblíbeným dobrotám mého mládí. Kupodivu až teď, kdy se mu ten dnešní kvalitou na hony vzdálil, začal mi neomylně vonět. Těmi starými dobrými časy ... Nicméně čím dál tím víc podezírám z této změny stáří.
Jak jsem se ocitla na klinice laserové a estetické medicíny
Libuše Křapová 7.12. 10:50
Dobrá a poučná zkušenost :-) Já na otázku, zda bych byla šla na podobnou kliniku, odpověděla také otázkou. " Pak mne nebudou bolet kolena?"
Protože i kdyby by mi upravili obličej vzhledově třeba i na pětadvacet, mé tělo ví, kolik mu je skutečně :-)
Moje křižovatka života: Vynucené odtržení od snu
Libuše Křapová 7.12. 10:45
Díky, Jano, za sdílení krásných i trochou smutných životních zkušeností :-)
Barevný podzim – Podzámecká zahrada v Kroměříži
Libuše Heulerová 7.12. 09:01
Aničko, díky za procházku krásným barevným podzimem....
Jak to vlastně bylo? To už se asi nikdy nedozvím
Zdenka Soukupová 6.12. 12:53
Mám to s tou rodinnou historií podobné. Spoustu věcí bych chtěla vědět, ale už není koho se zeptat. Tak se snažím alespoň nějak uspořádat a popsat staré fotky, o kterých vím, kdo na nich je . Snad to děti v budoucnu ocení.
Přeplněné pokoje a dlouhé čekací lhůty? Rezidence Cézava bojuje proti strašákům seniorů
Olga Škopánová 6.12. 11:30
No a kolik že ten zázrak stojí?
Božka
Jan Zelenka 5.12. 08:28
Bohužel, život je často nemilosrdný. Je nutné se ale s tím smířit a žít.
Blanka (68 let): Nepůjčili jsme snaše peníze. A začalo peklo
Olga Škopánová 5.12. 07:00
Tohle je velmi nebezpečná situace, protože multilevel prodej už dostal do dluhů spoustu lidí. Obávám se, že nemůžete dělat nic jen doufat, že snacha se vzpamatuje dokud je ještě čas. Mimochodem zvolila jste správnou strategii nepůjčovat peníze nekupovat zboží. Čím dřív vaše snacha bude na dně tím lépe pro ni i pro vás.
Moje kulturní I. pololetí roku
Blanka Lazarová 4.12. 17:21
Pěknééé, jen je škoda, že nejsou přiloženy fotografie. :-)
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.