Přehled posledních diskuzních příspěvků

Místa

Zuzana Pivcová 24.10. 07:54
Jituš, připomíná mi to Tvoje nedávné Cesty, ale to nevadí, stejně je to pěkné, i když bolavé. Cesty nemusí každý znát, aby se mu to hned vybavilo jako mně.

Lstivý šéf zájezdu Fanouš Rendl

Hana Práglová 23.10. 22:40
Moc pěkné čtení.Je pravdou,že kdysi měli lidé k sobě jaksi blíže.Dnes na zájezdech-aspoń na našich určitě-vymizely i ty písničky.Ale zážitky zůstávají a to je fajn!

Co vlastně?

Jana Veselková 23.10. 14:25
Moc kráné verše, je z nich patrné, jak z vás samy padají. Jste plna citů.

Malá podzimní

Jana Veselková 23.10. 14:22
Hezké, už se však těším na slunce...

Listopadová

Zuzana Pivcová 23.10. 09:13
Věrohodná kopie dnešního dne.

Zákeřné přepadení

Jitka Chodorová 23.10. 08:09
Jarmilko,puberta ve verších je asi nejlepší varianta,tak ti tu pozdní moc přeji,vypadá to podle tvorby,že už se dostavila.

Doteky

Marie Bartošová 23.10. 00:38
Žívot jako na dlani...Hořce hezké!

Vábení

Jarmila Peerová 22.10. 10:04
V jednom ze starých filmů si kdosi povzdechl:" má duše je tak rozervána "...omlouvám se,teď si více nevybavuji,jen tuto větu.I zde mi přijde na mysl rozervanost,která přechází ve slast až nadpozemskou....Na to jste Zuzko mistr,jak to dokážete skvěle napsat....

Dušičkové zamyšlení

Zuzana Pivcová 21.10. 21:19
To je pravda a vážná věc. A já jsem i přes svou občasnou "rozpustilost" také zastánkyní tohoto přesvědčení.

Konec Pomazánkového másla

Jarmila Peerová 21.10. 17:06
Máte pravdu,souhlasím s Vámi,že v tomto " bolavém " světě je opravdu životně důležité pro EU, řešit právo na název našeho "pomazánkového másla "...Komu to prospěje ?

Poslouchám

Jarmila Peerová 21.10. 16:55
Také jsem otrhávala kytičkám lístečky,abych se dobrala rady...mám či nemám ? Ale ty Jituško "posloucháš " a to je dobře,odpověď najdeš ve svém srdci a svědomí....

Dnes naposled

Jitka Chodorová 21.10. 11:52
Moc pěkné Jano,dokonce s nádechem optimismu,ale nejkrásnější díla vždy vznikají z bolesti,utrpení a smutku a vám se toto velmi povedlo.

Smím uvěřit?

Jitka Chodorová 20.10. 22:03
Tak Zuzka je zpátky a v plné parádě,moc pěkné,vítej na i60 !

Se spěchem u konce s dechem

Jarmila Peerová 19.10. 16:24
Vystihl jste to přesně a trefně.Naprosto souhlasím,jste dobrý pozorovatel našeho bláznivého a nikdy nekončícího životního spěchu....

Odešla vášeň

Marie Bartošová 19.10. 14:26
Ale bylo by fajn to zažít zas, že? Báseň bolavá jako jizva...

Trochu opilá v rytmu valčíku

Jiří Libánský 17.10. 09:41
Hezký valčíček. Zase jeden dobrý nápad a dobré zpracování do verše. Nějaké autobiografické prvky by se tam najít daly.

Televizní seriály

Zuzana Pivcová 16.10. 13:50
No, já možná, pozorováno zblízka zdáli, také tvořím seriály či telenovely. Ale zastávám názor, že i60 je kaleidoskop, kde si každý může vybrat podle sebe. Není to povinná četba. Ať ty básničky čte ten, koho to baví. Tak by to mělo být, ne?

Dlouhé Stráně

Zuzana Pivcová 16.10. 13:21
Máte zajímavé výlety!! Taky bych jela. A co se týče vypuštěné přehrady, já jsem jednou takhle mimo sezónu dojela na výlet k vypuštěnému Máchovu jezeru.

To všechno

Nina Šachová 15.10. 07:46
Máš Zuzko obrovské štěstí na druhou: za prvé, že máš tak úžasnou inspiraci, která tě motivuje vytvářet taková veledílka a za druhé, že Ti byl shůry dán takový talent.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.