Nedávno jsem se zde na chatu zmínila, že budeme mít na oběd Knedlíkové tousty. Někteří z Vás jste napsali, že jste je ještě nejedli, tak poradím, jak si je připravit.
Knedlík nakrájím na tenká kolečka a rozložím na vál nebo na plech. Každé z takto nakrájených koleček potřu kečupem. Na potřená kolečka položím plátky tvrdého sýru a na každé druhé kolečko pak salám - dle velikosti salámu dám bud celé kolečko, nebo půl kolečka. Kolečko knedlíku, na kterém není salám, se přiloží na kolečko knedlíku se salámem.
Takto připravené tousty obalím v trojobalu jako řízek. A stejně jako řízek se takto připravené tousty také smaží. Podávám s tatarskou omáčkou a oblohou, kdo má rád zeleninové saláty, dá se podat i s nimi. V naší rodině tyto tousty milujeme a dá se říci, že je dělám snad každý měsíc. Není to nic složitého a je to cenově dostupné jídlo.
Přeji všem Dobrou chuť!