Tousty z knedlíků
Foto: autorka

Tousty z knedlíků

18. 3. 2019

Nedávno jsem se zde na chatu zmínila, že budeme mít na oběd Knedlíkové tousty. Někteří z Vás jste napsali, že jste je ještě nejedli, tak poradím, jak si je připravit. 

Knedlík nakrájím na tenká kolečka a rozložím na vál nebo na plech. Každé z takto nakrájených koleček potřu kečupem. Na potřená kolečka položím plátky tvrdého sýru a na každé druhé kolečko pak salám - dle velikosti salámu dám bud celé kolečko, nebo půl kolečka. Kolečko knedlíku, na kterém není salám, se přiloží na kolečko knedlíku se salámem.

Takto připravené tousty obalím v trojobalu jako řízek. A stejně jako řízek se takto připravené tousty také smaží. Podávám s tatarskou omáčkou a oblohou, kdo má rád zeleninové saláty, dá se podat i s nimi. V naší rodině tyto tousty milujeme a dá se říci, že je dělám snad každý měsíc. Není to nic složitého a je to cenově dostupné jídlo.

Přeji všem Dobrou chuť!  

recepty
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Čadová
Toust z knedlíků vypadá hezky, možná také výborně chutná. Já bych s tím doma neuspěla.
Soňa Prachfeldová
Na talíři to vypadá lákavě skoro jakoby se tam skrýval sýr, ochutnala bych.
Elena Valeriánová
Knedlíky jsem takto nikdy nedělala. Ale úplně stejně jen bez kečupu dělám smažené toasty z veky. Ale už je to hodně dávno, co jsem je dělala naposledy.
Alena Tollarová
To opravdu neznám. Nějak ty knedlíky před obalováním sepneš, aby držely pohromadě?
Eva Mužíková
Zajímavé, jen bych se bála, že je ten toust suchý???? Asi nejlepší zkusit.
Věra Ježková
Prima nápad. Udělám a jistě s tím uspěju.
Dagmar Bartušková
Tak to jsem nikdy nejedla. Když zbyly knedle, dělala jsem je s vajíčkem. Ale ochutnala bych.
Hana Rypáčková
Aha. Bez toho trojobalu dělám tousty na na plech z listového těsta,zbylé knedlíky zamrazím, dnes jsem je použila ke kuřeti na paprice.
Miluše Hasenohrlová
Aničko,vypadá to zajímavě, ale raději zůstanu u klasického řízku.Jak říkám : "Ze všech polívek mám nejradši řízek." :-)
Marie Doušová
Také to dělám ,když mi zůstane knedlík. Je to dobré a občas hřešit neuškodí.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.