Houbová omáčka z Janků

Houbová omáčka z Janků

6. 9. 2014

Když rostou houby, nechybí jistě u žádného houbaře omáčka z hub. Nejlepší na omáčku jsou Janci (modráci).

Houby nakrájíme a dusíme na oleji s přidáním másla. Osolíme, přidáme bobkový list a zalejeme vodou. Když jsou houby dobře povařené, rozkvedláme v mléce mouku a vlejeme za stálého míchání na houby. Povaříme a nakonec přidáme zakysanou smetanu. Můžeme přidat i trochu kopru.

Podáváme s bramborem nebo knedlíkem a vejcem. Dobrou chuť!

 

houby
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 9. týden

Sledovali jste také Mistrovství světa v biatlonu? Pokud ano, tak určitě budete znát odpovědi na kvízové otázky, které se tento týden budou týkat právě biatlonu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Jakou největší výhodu má podle Vás zasílání důchodu na bankovní účet?

Ušetřené finance

21%

Bezpečnost

21%

Pohodlí

18%

Ušetřený čas

20%

Žádnou, důchod si vyzvedávám osobně a neplánuji to měnit

20%