Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jana Šenbergerová
1.5.2015 16:52
Mladí vyrábějí pampeliškový pro děti a tak bude sklenička i pro nás. Také pampeliškové květy jsou chutné a nepochybně i zdravé.
Alena Vávrová
1.5.2015 16:38
Moje maminka dělávala každý med zvlášť. Sedmikráskový byl o něco světlejší. Možná tento také vyzkouším, i když já raději ten od včeliček.
Eva Mužíková
1.5.2015 14:09
Tak jsem se rozhodla proti původní myšlence, že letos na med kašlu a jdu trhat.... to si Bertík začmuchá v louce v myších dírách, nežli budu mít ten počet v košíčku...
Libuše Křapová
1.5.2015 13:42
Přečetla jsem a rozhodla jít na sedmikrásky a pampelišky. přitom jsem zjistila, že mám jen jeden citron. Tak až později :-))
Hana Rypáčková
1.5.2015 13:18
Já taky nemám anglický trávník,ale je plný sedmikrásek, od jara je konzumuji pro zdraví 10 kvítků denně,podle rady babičky.Dělávala jsem pampeliškový do nakrájené cibule na kašel.Máme přísun včeličkového.
Eva Balúchová
1.5.2015 12:14
Miluško,mám plnou zahradu pampelišek a sedmikrásek.Tak asi letos vyzkouším a dám vědět jestli se povedl.
Jé,Soni,já mám sedmikrásek plnou zahradu,tak to mě za rok na srazu nepoznáte :-))
Miluše Hasenohrlová
1.5.2015 10:08
Děvčata děkuji a jdu se napást na sedmikrásky :-).Moje děti jej mají radši než od včeliček, takže medíku dělám přes 40 skleniček.
Olga Štolbová
1.5.2015 09:54
Také jsem ho dělávala, ale bez sedmikrásek - zkusím. Aby byl med hustý, musí se déle s cukrem vařit na co nejmenší teplotu. Ty tři sedmikrásky denně pro krásu, určitě neuškodí, jdu do toho. ***
Soňa Prachfeldová
1.5.2015 09:10
Už jsem dělala , ale je řídký, nevadí, do čaje poslouží. Prý děvčata každý den sníst tři sedmikrásky pro naši krásu !