Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Radovan Cakl
7.6.2016 15:27
Libore, stačí na Youtube zadat do vyhledávače jméno Lubomír Müller, a zobrazí se jeho skladby. Nebo Zuzana Pivcová, a zobrazí se jejich společné písně. Takže podle jména je najde kdokoliv nejen v ČR a SR. Jak ale seznámit svět s jejich jmény ...?
Radovan Cakl
7.6.2016 12:19
Zatím nejlepší výsledek spolupráce Zuzany a Lubomíra, dvou lidí, kteří se seznámili přes seniorský portál i60. Jen houšť a větší kapky. Zuzko a Lubomíre, díky za krásný zážitek!
Libor Farský
7.6.2016 12:02
Úžasné, hvězdné. Nemáte někdo nápad, jak obohatit tímto zážitkem i ostatní posluchače a diváky v celé ČR, příp. i na Slovensku? ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Květoslava HOUDKOVÁ
7.6.2016 09:44
Alenko Vár. - děkuji za tip ubytování v Čes.Budějovicích. Už jsem si našla na internetu - je to přijatelné a pokud bude volno, navštívím JČ možná i dříve a pak znovu při přehlídce. Pokud cestuji, tak převážně sama (aspoň nejsem vázaná) a tak hledám levná ubytování pro 1 osobu.
Hana Rypáčková
7.6.2016 08:19
Velmi povedené - dva profíci se dali dohromady. Senzační...
Lubomír Müller
7.6.2016 07:57
Děkuji za vaše vzkazy. Je povzbuzující vědět, že píseň má ohlasy. Je-li lepší než předešlá, nebo není, to nechám opravdu na zážitku vás posluchačů. Pro mne (a jistě i pro Zuzanu) je důležité, že nasloucháte a vnímáte. Ještě jednou veliké DÍKY ♥ těším se na setkání 15.6. ve Ville Pellé.
Marie Seitlová
6.6.2016 20:57
Moc se mi píseň líbí.
Zuzana Pivcová
6.6.2016 20:29
Lubomíre, Tvá písnička se mi asi také líbí ze všech nejvíc. Je to, jak jsem řekla někdy zkraje, jako když umělec zhotoví z kamene šperk nebo z hlíny sochu. Tak mi připadá, že i Ty každé mé básničce vdechneš život. Mám radost a děkuji Ti.
Zuzana Pivcová
6.6.2016 20:24
Květo, vystoupení bude ve Vile Pellé, ne v Písecké bráně. A o Budějovicích se sem trochu nehodí.
Alena Várošová
6.6.2016 20:22
Paní Květo,pokud sháníte nocleh v Č.Budějiovicích je u nádraží ubytovna stylově a čistě zařízená a za dvoulůžkový pokoj,kde budete sama s vlastním soc.zařízením chtějí na jednu asi 360,-Kč a ještě vám strhnou asi 10% ,že jste důchodce.Je to asi 50 m od nádraží,celkem klid.
Načíst starší příspěvky