Hana Rypáčková
12.2.2015 08:11
Tak jsem našla Marie článek o setkání.Muselo to být pěkné...
Myslím, že je přihlášeno víc lidí než se ukázalo v Redakci.
Marie Pudichová
1.5.2014 11:22
Přiznám se, bylo mi to tak trošku líto, že jsem nenasedla do vlaku s Hankou a Helou, termín mi však nevyhovoval. Škoda, snad příště to vyjde, každé setkání, mojí věkové kategorie mám ráda. A dokud mi to ještě alespoň trošku chodí, snažím se překonávat i vzdálenější cíle.
Tak tedy na viděnou příště. Marie
Soňa Prachfeldová
30.4.2014 21:53
Maruško, tak jsem zkoukla s trochou nostalgie, jsi šikula, bylo to moc pěkné a jste všichni bezva a milí !
Marie Novotná
28.4.2014 19:34
Dani Kolářová,promiň to druhé je tobě,už z toho blbnu.
Marie Novotná
28.4.2014 18:13
Hanko,slibuji,že se polepším!Pokud bude sraz někde kolem Vysočiny,dám si práci a přestavím nějakou tu památku nebo vykopávku do krajiny bez kopců.Jen nevím ,jestli ta vykopávka nakonec nebudu jen já:-)Měla jsem výčitky,ale je vidět,že jsi správný turista-senior z i60tky a ten se nezalekne žádné překážky.Těším se na všechny.Musím tady veřejně přiznat,že moje obavy se v prvních okamžicích rozplynuly jak pára nad hrncem.Díky všem a za všechno,
Marie Novotná
28.4.2014 18:02
Hanko,Fotky mají přece všichni a určitě jsou také plné krásné ,,i60tkové pohody.Jen mě mrzí,že ten ,,fotoamok"mě chytil dlouho.Z pátečního večera by video bylo nej...tak snad někdy příště.
Dana Kolářová
28.4.2014 15:53
Jaká byla i60 párty – Maruško, inspirující! Při zpáteční cestě od „Zlatých očí“ do Lipnice k autobusu jsem si dala do příštího setkání jedno předsevzetí…! Kdyby náhodou na příštím setkání byl opět výstup na hrad!
Hana Lafková
28.4.2014 15:08
Ahoj Maruško, Tvoje fotečky jsou plně vypovídající o našem společném setkání na Vysočině. Už teď se těším na další. Díky.
Marie Novotná
28.4.2014 15:01
Nejvíce práce měla Jarka a já jen dělala,,křoví".Ani nevíte,jak mě to všechno těší,našla se parta stejné,,krevní skupiny" a pak to takhle dopadá.Smích,dobrá nálada a CD s písničkama mi zůstaly v kufru,nebyl na ně čas.Krásné dny a někdy příště.....
Libuše Křapová
28.4.2014 07:17
Ahoj, byla jsem s vámi jen malou chvilku, ale cítila jsem tu pohodu a radost. Snad příště budu s vámi déle. Díky aspoň za tu chvilku.
Načíst starší příspěvky