Přehled posledních diskuzních příspěvků

Jsme tak jiní

Jarmila Peerová 22.8. 14:02
Věčné otázky,které zůstávají navenek bez odpovědí...., ale kdo hledá,odpověď najde...pěkné.

Míjení

Zuzana Pivcová 22.8. 07:42
Zvláštní, že právě spánek často evokuje pocit odcizení. Pěkně jste to vyjádřila.

Chvála hřebcům

Vladislava Uličná 21.8. 22:13
Pěkná básen.Nutí k zamyšlení a filozafování o ní. Těším se na další.Jentak dál. Je skvělá.

Zlatá

Věra Sehnalová 21.8. 21:16
Smekám a gratuluji !!! ke krásnému výročí. Přeji do dalších let hlavně zdraví,štěstí a radost ze života.

21. srpna 1968: list z deníku šestnáctiletého studenta

Věra Sehnalová 21.8. 10:54
Mně bylo 15 a jak jeli kolem,vyplázla jsem na ně jazyk a šéfová mi dala facku,že jsem si ho málem ukousla.

Setkání v Istanbulu

Zuzana Pivcová 21.8. 09:43
To je tedy gól, ale už několik lidí mi vyprávělo o obdobných setkáních v cizině.

Houby v důchodu

Zuzana Pivcová 21.8. 09:39
Houby máte krásné, ale u mě, když jsem byla v jižních Čechách na chalupě na dovolené, zvítězila obava z klíšťat, kterých tam bylo ještě víc než hub. A od známých bohužel vím, co infikované klíště dovede. Tak hodně dalších nálezů!

Srpen 1968

Zuzana Pivcová 21.8. 07:11
Je to tak, mě srpen 1968 poznamenal nadosmrti. Už tehdy jsem na to psala básničky, ale asi bych si dnes netroufla nějakou zveřejnit.

Jak jsem se nestala slavnou sportovkyní

Zuzana Pivcová 21.8. 07:08
Trochu to ve mně vyvolalo vzpomínky na mé sportování ve školních letech. Na prvním stupni jsem neuměla nic, pak mě ale cvičení chytlo, nejvíc nářadí. Chodily jsme do Sokola, tedy stále se tomu tak říkalo. Vynikala jsem ve všem, jen jsem měla zábranu udělat přemet přes koně, zkrátka ne a ne, kdyby mě zabil. Pak jsem začala dělat atletiku a nejvíc mi jako nohaté šel běh na 60m a skok daleký i vysoký. Možná, že by ze mě něco bylo, jenže, jak už jsem někde sdělila, maminka nás odstěhovala jinam a tam se nepěstovala ani hudba, ani sport. Dík za vyprávění.

Komu slouží výzkum čehokoliv?

Hana Procházková 20.8. 18:20
Paní Věrko, máte pravdu - pro nás obyčejné holky to asi nebude. Tak jdu raději na druhou TEP kyčle - ještě letos se neplatí!

Má setkání s válečnými letci

Věra Sehnalová 20.8. 17:18
Vždycky jsem měla představu,že archivářky akorát oprašují staré šanony . A ono je to nejspíš docela zajímavé povolání. Dík za rozšíření obzorů!

Portrét na tři doby

Věra Sehnalová 19.8. 21:30
Doba a režimy s námi zametají někdy dost drsně,viď. Máme svůj pohled na esesáky - bez komentáře. Říkala jsem si,jak bych se asi zachovala já na jejich místě v té době a atmosféře....asi tě zamrazilo,co?

Kde jsi?

Zuzana Pivcová 19.8. 20:56
Telepatie, Nino. Před chvilkou jsem Ti napsala, že tu stále od Tebe nic nenacházím, a už se objevilo další z krásných vyznání.

Dotazník k pobytu v kapitalistické cizině

Zuzana Pivcová 19.8. 09:50
Já jsem sice nikde nebyla, ale kolegyně, které povolili svatební cestu k strýci do Paříže, mi to líčila. Vyplatilo se psát, že viděla žebráky a nepotkala emigranty.

O sexuálním a jiném harašení

Růžena Antlová 18.8. 19:39
Pěkné téma o harašení.Z příběhu vyplývá - chceš prémie -musíš být povolná řediteli. Já osobně jsem se se sexuálním harašením nesetkala asi proto ,že jsem v práci dělala sama sobě vedoucí a zákazníci kteří do provozovny chodili ty zajímal spíš vyčištěný oblek nebo montérky než já.Budu se těšit na další vaše příběhy které píše sám život.

Láska ztracená

Jarmila Peerová 18.8. 17:51
Správně jsi Jituško napsala,že láska je podivná věc ...je plachá,hned se schová,ale někdy přece jen vykoukne a usadí se..Pravdivé povzdechnutí,jasně napsané....

V angažmá s Karlem Gottem

Zuzana Pivcová 17.8. 21:13
Já jsem napsala Gottovi asi v 16, vlastnoručně mi odpověděl, nadepsal mi i obálku a poslal fotky. Pak nám teta z Prahy obstarala lístky na soubor Apollo, vystupující v divadle Máj na Vinohradech. Pro mě z maloměsta to byla senzace. Gott, Hála, Přenosilová, Filipovská. Kája prošel po představení kolem mě a vracel se zpět do šatny, že si něco zapomněl. Připadal mi moc hezký, asi jako na fotce u Tvého vyprávění. To ale už byl hvězda, to bylo tak 1966.

Před branou do ráje

Jarmila Peerová 17.8. 11:15
Napsala jste to moc pěkně,ve spoustě se sama poznávám...jako asi skoro každý,komu život neprotéká jen mezi prsty.

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.