Přehled posledních diskuzních příspěvků
Je potřeba užít si každý den, ne čekat na oběd, na večeři a pak na smrt, říká sedmdesátiletý Jindřich Berka
Jiří Dostal 2.11. 06:35
:-) :-) Hrabalův Emánek jako perlička na dně : "Charakter je člověk, který trvá na tom, co si o sobě vymyslel." :-) :-)
Příběh předního australského policejního úředníka Ivana Kolaříka
Blanka Lazarová 1.11. 12:39
Na takové spoluobčany musíme být náležitě hrdi. Ve světě se neztratili a neřešili jen otázku svého pohodového žití, ale zapojili se do života všech ostatních přímo v té které lokalitě a poté třeba i na celostátní úrovni. Hluboce před nimi smekám. :-)
Inkontinenční kalhotky MoliCare lady a boxerky MoliCare MEN: Nejpohodlnější ochrana při lehké inkontinenci
Jindřich Berka 1.11. 11:36
¨Co my chlapi? Mnohdy to nestihneme. Můj devadesátiletý děda mi při gratulaci k jeho kulatinám mi povídá: "Jindro sestřičky mi vnucují inkontinenční kalhotky. To já nechci. Raději tu nebudu". Za čtrnáct dní děda umřel. Jindra
Zpráva o naději a drobných života radostech
Daniela Řeřichová 1.11. 09:28
Moc hezké, mám to podobně. Na klauzury na AVU i UMPRUM také chodím, i poté, co už dostudovali moji blízcí. Jsem stále v kontaktu s mladými lidmi a to přináší energii, o které píšete. CAMP je moje srdeční záležitost, bydlím nedaleko a pozoruji, jak vzkvétá.
Podzimním Podviním
Jan Zelenka 1.11. 08:48
Věrko, díky za krásné parkové pohledy. Dříve tolik udržovaných parků v Praze nebylo. Tento je moc hezký. A k procházkám přímo láká.
GLOSA: O Zoubkové víle
Elena Valeriánová 31.10. 10:39
Soni, děkuji za laskavá slova a pohlazení po duši.
Křižovatky života
Jana Šenbergerová 31.10. 09:24
Při srovnání s vámi jsem vedla usedlý až nudný život, když jsem pracovala jen u jednoho zaměstnavatele pouze ve třech různých zařízeních. Nicméně každé mělo svá specifika a na nudu nebyl čas. Přeji vám pohodový čas aktivního odpočinku.
Reklamní hlášky, slovní hříčky a jiné srandičky
Marie Macková 31.10. 08:03
Krásně jsem se pobavila. Znám reklamu JOSEF LOPATA - PRÁCE S MINIBAGREM. A taky POTRAVINY U NECHUTŮ.
Ať jsi
Zdenka Soukupová 30.10. 12:58
Zdeňku, krásná pozitivní básnička. Jsem ráda, že můžu věřit, že tu tedy i po mně nějaká stopa zůstane (a doufám, že kladná :-) ).
Unikátní technika geláže nyní v malostranské JSP Art Gallery
VANDA Blaškovič 30.10. 09:02
Tedy Dušane, Vy máte vychytávky!
Zřícenina hradu Blansko v Českém středohoří
Věra Ježková 30.10. 07:48
Ali, pěkná zřícenina, zajímavý článek. O hradu jsem neměla tušení.
Jitka (69 let): Manžel přepsal majetek na děti, teď litujeme
Jana Tulejová 30.10. 06:59
Ano, dopadlo to, jak advokátka čekala. Protože zná život. Měli jste ji poslechnout, nebo lépe, nechat vše být, stejně by vše po vaší smrti zdědili. A věřte tomu, že vás vaše děti ještě překvapí. K čemu stromy, že? A že si každý myslí, že jeho děti by to nikdy neudělaly. Nikdy neříkej nikdy.
Barevný podzim
Věra Ježková 29.10. 16:41
Naďo, pěkná procházka za pěkného počasí. Hezké podzimní dny. :-)
Bojíte se nákupů v e-shopech? Můžete využít jednorázovou virtuální kartu
Jana Kollinová 29.10. 11:26
Opět jeden z velmi užitečných článků pro bezpečnější nakupování po internetu. Mám aplikaci George a oceňuji připojené video o vytvoření jednorázové virtuální karty. Děkuji, paní Vladislavo.
Noví kamarádi se ve vyšším věku hledají těžce. Často to neumíme
Jitka Caklová 29.10. 09:16
:-) :-) Asi jsem mimozemšťan :-) :-) V dětství jsem neměla ani jednu kamarádku, zřejmě to bylo tím, že způsob života naší rodiny byl naprosto odlišný od způsobu života rodin mých vrstevníků. Ani v dalším životě to nebylo lepší, ale jen do doby než jsem pochopila, že nejsem na nikom závislá. Je to moje osobní svoboda a za poslední rok mi do života přišlo tolik přátel o kterých se mi nikdy ani nesnilo. Jaká jsem já, tak takoví lidé mi přicházejí do života ♥♥♥
Seniorské závislosti: slevové akce
Eva Mužíková 28.10. 17:55
Asi vybočuji, ale já vůbec letáky nesleduji. Když něco potřebuji, tak si to koupím.
Prvními cizinci při objevování zapadlých koutů Jižní Koreje
Helena Štěpánková 28.10. 08:53
Perfektní cestopis. Umíte krásně popsat zemi, kterou navštívíte. Jako byste tam žili několik let. Vždy se na vaše články o cestování těším. Děkuji.
Lékařský posudek od stolu aneb proč jsem nebyl pozván k posouzení svého zdravotního stavu?
Jitka Caklová 28.10. 08:31
Rozhodování o druhých vždy přináší komplikace v jakémkoliv oboru. Obzvláště jste-li tím, o kom je rozhodováno.
Den „naplněný“ po okraj
Dušan Brabec 27.10. 10:31
Tohoto výletu jsem se také zúčastnil, pořádala ho Elpida., a to společně s autorkou zmiňovaného fota dne s názvem "Čekání na převozníka přes Labe". Výlet byl trochu náročnější, cca 14 km celkem.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.