Čert
Ilustrační foto: pixabay.com

Čert

13. 4. 2016
domácí mazlíčci
Autor: Jana Krátká
Hodnocení:
(4.9 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Milena Mejsnarová
Krásný příběh a něžně napsaný. Díky*****
Marcela Pivcová
Pěkná a laskavá vyprávění o zvířátkách si vždycky ráda přečtu, tentokrát mi připomnělo návštěvu umísťovací výstavy opuštěných koček, odkud jsme si se Zuzanou přivezly kocoura Čertíka. Také jsem prošla celou výstavu než jsem se rozhodla, kocour, který se mi zalíbil, už získal nové majitele. V jedné kleci zbyl černý kocour - na mé zavolání ke mně natáhl packu a když jsem si ho vzala do náruče, přitulil se. Bylo rozhodnuto. Čerta mám už deset roků.
Hana Rypáčková
Moc hezké čtení . Vendík leží vedle mně na lavici a už se dvakrát uprdnul, že omdlívám, ale díky článku mu všechno odpouštím. Je to věrný pejsek a má už svůj psí stařecký věk.
Jitka Chodorová
Dojemný, lidský příběh prolnutý láskou k zvířecím miláčkům, taky mám slzy v očích, naše boxerka Ladyna miluje hlavně vnuky, ale lásku oplácí i nám dospělým, jsme prostě jedna rodina.
Soňa Prachfeldová
Zase brečím, jako při psaní o mé Hesynce. Také věřím, že se sejdu se svými psími i kočičími miláčky.
Naděžda Špásová
Tedy, Jano, vy mi dáváte. Brečím tady jak stará plačka. Takovýhle milý příběh mě spolehlivě dostane. Jsem taky zapřísáhlá pejskařka, máme 2 mrňouse a před tím jsme měli 14 let čivavu Amíčka. Když nám odešel, nevydrželi jsme to ani 2 dny a už jsme měli hned 2 pejsky. Není nad to, když přijdete domů a oni vás s láskou vítají. *****
Jarmila Komberec Jakubcová
Krásný a příběh se štastným koncem. Čert měl alespoň zbytek života hezký.
Michaela Přibová
Nádherně lidský článek o lásce. Děkuji. I nás se sestrou si zvířata vybraly a rozhodly jsme se o tom psát na i60.
Hana Šimková
Brečím,že se mi řádky rozmazávají. Je to opravdu krásně dojemné.
Miroslava Jachimová
Moc krásně napsané a opravdu dojemné. Od doby, co máme doma svého chlupatého miláčka, všechny příběhy týkající se čtyřnohých přátel silně prožívám.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody