Přehled posledních diskuzních příspěvků
Kouzlo bílých Vánoc
Zuzana Pivcová 18.11. 19:43
Vylíčila jsi to poeticky, stejně jako v básních. To byl asi opravdu Štědrý večer, štědrý ve všem.
Moje italské Vánoce
Věra Sehnalová 18.11. 15:19
Mate pravdu, kdyz uz musim byt v cizine, jsem vdecna aspon za spojeni s rodinou po internetu.
Oblaka
Jitka Chodorová 18.11. 09:47
Oblaka bílá,tomu já říkám letní obloha,trochu mi lezeš Zuzko do zelí,ale jedeš ve svém stylu,moc pěkné,a ta představa léta.Díky.
Vánoční
Jitka Chodorová 17.11. 21:29
Tak jsme se konečně dočkali Nino,jsem moc ráda a docela se ve mě,po přečtení vaší básničky,rozcinkaly pověstné zvonky vánoční...
Dárek pro celou rodinu
Růžena Antlová 17.11. 19:36
Příběh mě pobavil stalo se mi jednou něco podobného sklidila jsem špenát ze zahrádky povařila a nalila do mixeru ,zapla a ten moment byla celá linka zelená a to jsem ten poklop na mixer měla položený vedle něho .No ale špenát nejsou tvarůžky to musel být aromaúklid ..
Co slyšíš?
Jiří Libánský 17.11. 13:54
Co čtu,
jsou písně nezpívané
co čtu,
jsou verše láskou psané
co čtu,
se smutkem rázně zatočí,
můžu ti to říct do očí?
Rybí kost
Věra Sehnalová 17.11. 12:07
Moc hezke povidani,ale situaci nezavidim.Znala jsem pana,ktery tak skoncil s dirkou v krku na dychani a po nekolika letech se udusil rybi kosti.
Náš Ježíšek Pepíček
Olga Štolbová 16.11. 22:35
Ale to byl Pepíček vlastně hodný,že daroval sourozencům
klidné nadělování.
Můj Štědrý den se zvířátky v pražské ZOO
Olga Štolbová 16.11. 22:27
Dobrý nápad,v zoo na Štědrý den jsem ještě nebyla.Dík.
Trochu štěstí
Zuzana Pivcová 16.11. 22:03
Jíťo, já už vždycky sázím na to, že Tě z názvu a ukázky poznám, a mám radost, že se nespletu. Moc hezké, když jsem si to přečetla ještě teď na noc.
Jak jsem vozila vánoční kapry
Zuzana Pivcová 16.11. 15:57
Ty jsi báječná vypravěčka, Věrko, moc se mi to líbí.
I takový byl Štědrý večer
Jitka Chodorová 15.11. 20:29
Hanko,dobře si pamatuji,jak jsem dělávala na Štědrý den večeři podle služby mého muže,buď brzy zvečera,nebo se čekalo na poslední večerní vlak vlak,jestli přece jenom nepřijede,jako strojvedoucí nikdy nevěděl,kdy mu služba skončí a na Štědrý večer bývají některé vlaky odřeknuté.
Já jsem sice byla taky u železnice,ale naštěstí jsem nemívala noční,tak jsem to snadněji zvládala,ale cizí dítě jsem u stolu nikdy neměla,hlavně,že nakonec vše dobře dopadlo.
Vánoční trable
Nina Šachová 15.11. 17:26
Pěkné vyprávění...na taková se nezapomíná. Knížku Říkali mi Leni nosím též ve svém srdíčku z dětství. Potom Malého Bobše a krásnou obrázkovou knížku od Ljubov Voronkovové Slunečný den o dvou malých holčičkách. Tu jsem moc milovala a nesčetněkrát četla.
Láska byla slepá o Vánocích
Věra Sehnalová 15.11. 13:20
To je hodne smutne,snad ted bude o to lip !!
Ježíšek přišel s náskokem!
Zuzana Pivcová 15.11. 11:34
To je hezké vyprávění, sice jsem nepochopila, jestli se kamarád s Vámi zase natrvalo vrátil, ale to nevadí. V Austrálii jsem byla taky, a to v roce 1992, takže Vaše pocity z individuálního cestování včetně příprav plně sdílím. A ještě si Vás pamatuji z fotky kocoura, který Vám vyrostl z vyhozeného koťátka!
Podej mi ruku
Zuzana Pivcová 15.11. 11:06
Krátce a hezky vyjádřeno vše. A podaná ruka znamená hodně.
Mami, rychle mi přebal kufr
Olga Štolbová 15.11. 10:06
Věro,jste úžasná babka,závidím a obdivuju.Dík O.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.